Tgrt Haber
04 Haziran 2019 10:11

Bahçeli'den 'Pençe Harekatı' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Pençe Harekatı'nın Kandil ve çevresine atıldığını söyleyen Bahçeli, "Bu pençe kartal pençesi gibi güçlü bir pençedir. Sonuç hayırlı olacak" dedi.

Bahçeli'den 'Pençe Harekatı' açıklaması
bahçeli,ysk

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Seçimlere 19 gün var, karşılıklı saygı içerisinde gerilim oluşturmadan 23 Haziran seçimlerini gerçekleştirmemiz gerekiyor. Sonuç ne olursa olsun, Türkiye'nin geleceği açısından bir adım olarak görülmeli. İnşallah İstanbul seçimleri hayırlara vesile olacaktır." açıklamasında bulundu.

MHP'nin İstanbul'da 'Hemşeri harekatı' adı altında başlattığı çalışmalar sürdürdüğünü belirten MHP lideri Bahçeli, "Yeni bir birlik şuuru ortaya çıkmıştır. 19 gün içinde çalışmalarımız devam edecek ben de zaman zaman İstanbul'a giderek çalışmalara katılacağım" dedi.
 
PENÇE HAREKATI
Irak kuzeyinde düzenlenen Pençe Harekatı'na değinen Bahçeli, "Pençe Kandil ve çevresine atılmıştır. Bu pençe kartal pençesi gibi güçlü bir pençedir. Sonuç hayırlı olacak" dedi.
 
YSK KARARINA TEPKİ
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart'ta görev alan ve haklarında soruşturma olan ilçe seçim kurulu başkanları ile diğer yetkililerin 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimlerinde görev almaları kararı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye soruldu.
 
Bayram namazı çıkışında konuşan Bahçeli Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim kurulu başkanları ile diğer yetkililerle ilgili aldığı karara ilişkin, "Bu tür davranışların anlaşılması zordur. Hangi anayasal kurum olursa olsun bu tür davranışlarla Türk milleti muhatap edilmektedir. Soruşturmaya muhatap olanların haklılığı ya da haksızlığı belirlenmeden 'gelin seçimi beraber yapıyoruz' demek, siyaseten tartışılır. 19 gün bu tartışılacak, tadı tuzu kalmıyor..." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...