Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 11:20 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 11:53

Devlet Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne tepki: Milletimiz, böylesi bir laçkalığı ciddiye dahi almayacaktır

MHP lider Devlet Bahçeli, Konya Şehir Hastanesinde öldürülen doktor Ekrem Karakaya ile ilgili olayın acı verici olduğunu ve Türkiye'yi derinden yaralayan bir vaka olarak değerlendirdi Olay sonrası Türk Tabipler Birliği'nin açıklamalarına da değinen Bahçeli, "Milletimiz, böylesi bir laçkalığı ciddiye dahi almayacaktır." dedi.

Devlet Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne tepki: Milletimiz, böylesi bir laçkalığı ciddiye dahi almayacaktır
Devlet Bahçeli,Konya,Doktor,Cinayet,Türk Tabipleri Birliği

MHP lideri Devlet Bahçeli gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Konya Şehir Hastanesi'nde görevi başında kafasında vurularak öldürülen doktor Ekrem Karakaya ile ilgili konuşan Bahçeli, olayı acı verici ve Türkiye'yi derinden yaralayan bir vaka olarak değerlendirdi.  

Sağlık çalışanlarına ve toplumun fark kesimlerini hedef alan şiddet dalgaının önşartsız kınadığını belirten Bahçeli, suçluların çok ağır bedel ödemeleri gerektiğini ve sürecin yakındak takipçisi olacakları söyledi. 

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Sağlık çalışanlarımızı ve toplumun farklı kesimlerini hedef alan şiddet dalgasını önşartsız kınıyor, suçluların çok ağır bedeller ödemelerini ümit ediyor, sürecin takipçisi olacağımızın da bilinmesini arzuluyorum."

KIŞKIRTMA İLE BOYKOT YANLIŞ

"Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın iki gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayri meşru bir eylem olarak değerlendiriyorum.

"MİLLETİMİZ BÖYLESİ BİR LAÇKALIĞI CİDDİYE DAHİ ALMAYACAKTIR"

İcazetli ve rehinli bir Cumhurbaşkanı adayına aziz milletimiz asla ve kat’a iltifat etmeyecek, itibar göstermeyecek, böylesi bir laçkalığı ciddiye dahi almayacaktır. 2023’de Cumhur İttifakı yine liyakatiyle, milli vakarıyla ve tecrübesiyle öne çıkacak, muhkem ve mutlak bir başarıya imza atacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...