Tgrt Haber
28 Kasım 2014 09:35

Bahçeli'nin cemevi ziyareti iptal edildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Tunceli'de esnaf ve cemevini ziyaret etmeyecek.

Bahçeli'nin cemevi ziyareti iptal edildi
devlet bahçeli, cemevi, mhp,

Bahçeli'nin Tunceli ziyaretinde esnafı ve cemevini ziyaret etmesi bekleniyordu. Fakat cemevi yetkililerin olumsuz tavrı ve esnafın kepenk kapatması nedeniyle Bahçeli'nin programında son dakika değişikliğine gidildi. Devlet Bahçeli Tunceli'de. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Dersim tartışması sonrasında Bahçeli'yi eleştirirken "Bu sözlerini Tunceli'de de söyleyebilir misin?" sözleri üzerine kente gitmeye karar veren Bahçeli'nin ilk durağı valilik olacak. Programa göre daha sonra Cuma namazını kılması sonrasında esnaf ve cemevini ziyare etmesi bekleniyordu. Ancak son iki programda değişikliğe gidildi. Esnaf ziyareti ve cemevine yapacağı ziyaret MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin programından çıkarıldı. Cemevi yetkilileri cenaze olduğunu ayrıca cemevinin siyasete alet edilmesini istemedilerini söyledi.
CEMEVİ YETKİLİLERİ İSTEMEDİ
Cemevi yetkilileri cenaze olduğunu ayrıca cemevinin siyasete alet edilmesini istemediklerini söyledi.
ESNAF KEPENK KAPATTI

Ayrıca şehir merkezinde grupların toplanması ve esnafın kepenklerini kapatması nedeniyle esnaf ziyareti de Bahçeli'nin programından çıkarıldı.
TUNCELİ'DE SICAK ANLAR
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Tunceli valiliğine girişi sırasında partililer tarafından 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganları atıldı   Ziyaret öncesi 10 ilden kente binlerce çevik kuvvet polisi getirildi.10 ilden kente binlerce çevik kuvvet polisi getirildi. Bahçeli’nin ilk ziyaret yeri olan Tunceli Valiliği’nin bulunduğu Atatürk Mahallesi’nde çok sayıda çevik kuvvet polisi, zırhlı araçlar ve TOMA’larla yoğun güvenlik önlemi alındı. MHP Lideri Bahçeli’nin kente gelişini protesto etmek amacıyla fırın ve eczaneler dışında hiçbir esnaf kepenk açmadı.
TUNCELİ VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok sayıda partiliyle geldiği Tunceli'de Vali Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti.  Elazığ'dan uzun araç konvoyu eşliğinde Tunceli'ye gelen Bahçeli'yi, Valilik girişinde çok sayıda partili "Bozkurt" işaretiyle karşıladı. "Devletin başına Devlet gelecek" sloganı atan partililerin yoğun ilgisi nedeniyle girişte izdiham yaşandı. Partililerin alkışları eşliğinde Valilik binasına giren Bahçeli, Şeref Defterini imzaladı.  Bahçeli, daha sonra Vali Osman Kaymak'ın makamına geçti. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti. Devlet Bahçeli'nin ziyareti dolayısıyla Tunceli Valiliği çevresinde geniş güvenlik önlemi alındığı görüldü.
SON DAKİKA
Devlet Bahçeli Tunceli'de bir konuşma gerçekleştirdi. İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: Biz ne milletimizden koparız ne de ihanetten korkarız. Bunlar bizim için hayatımızın, varlığımızın ana değer ilkeleridir. Sığ ve sorumsuz zihniyetlerin bizimle iddialaşması mümkün değildir. İstismarcı, bozguncu, bölücü amaçlarla bir gelecek olmayacağını bir an olsun aklımızdan çıkarmayız. İSYANCILAR TERÖRİSTTİR.  Özür lobisi kurmak iç barışa fayda sağlamaz.Parçalanmamızı projelendiren hiç bir sürece musamaha gösterilemez. 1937'de Tunceli'de gerçekleşen olaylar bir isyandır ve o isyana katılanlar da bölücü teröristlerdir. Şİmdi ben Tunceli'de olduğuma göre Başbakan ne yapacaktır? Bu şahsiyet bundan sonra nasıl Başbakanlık yapacaktır? İsyankarlardan özürün erdem olduğunu söyleyen Davutoğlu istifa etme erdemini gösterecek midir? Devlet diz çökmez, devletin el etek öpeceğini ileri süren Başbakan'a sesleniyorum. Devlet el de etek  de öpmez

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...