Tgrt Haber
18 Haziran 2020 09:42

Bakan Akar'dan 'Pençe-Kaplan Operasyonu' açıklaması: İnşallah başarılı bir şekilde bu operasyonu da sonlandıracağız

Milli Savunma Bakanı Akar, takip ettiği operasyon sırasında birlik komutanlarıyla videokonferans yöntemiyle görüştü. Bakan Akar: Pençe-Kaplan Operasyonu'nu da başarıyla kapatıp komandonun, Kara Kuvvetlerimizin, TSK'mızın tarihine yeni bir altın sayfa ekleyeceksiniz.

Bakan Akar'dan 'Pençe-Kaplan Operasyonu' açıklaması: İnşallah başarılı bir şekilde bu operasyonu da sonlandıracağız
akar

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyi Haftanin bölgesindeki teröristlere yönelik başlatılan Pençe-Kaplan Operasyonu'nun geçen yaklaşık 36 saati içinde terör örgütüne ait 500'den fazla hedef top, Fırtına obüsü, ÇNRA'nın yanı sıra SİHA ve F-16'lardan yapılan atışlarla imha edildi. Komandoların, yer yer 1900 metre ve üzeri yüksekliğe ulaşan zorlu arazi koşullarındaki hava hücum harekatı başarıyla sürerken  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe-Kaplan Operasyonu gayet güzel şekilde gidiyor. Aynı ciddiyet ve kararlılıkla devam edip inşallah başarılı bir şekilde bu operasyonu da sonlandıracağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...