Tgrt Haber
24 Mart 2019 19:33

Bakan Albayrak'tan Yenikapı paylaşımı: İstanbul yine muhteşem

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'daki "Büyük İstanbul Mitingi"nden kareleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Bakan Albayrak'tan Yenikapı paylaşımı: İstanbul yine muhteşem
yenikapı,

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'daki "Büyük İstanbul Mitingi"nde vatandaşlar tek yumruk oldu. Türk bayrağını alıp meydana koşan vatandaşlar adeta yeni bir tarih yazdı.

Bakan Albayrak'tan Yenikapı paylaşımı: İstanbul yine muhteşem

1 milyon 600 bin kişinin katıldığı muhteşem mitingde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ailesiyle birlikte kareler paylaştı. Berat Albayrak Twitter üzerinen yaptığı paylaşımda "İstanbul yine muhteşem.. Yenikapı Ruhu dimdik ayakta. #Yenikapı Cumhur İttifakı'nın zaferini müjdeliyor" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...