Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2016 14:00

Bakan Avcı'dan kongre sorusuna esprili yanıt

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti'nin kongreye gideceği sorusuna esprili bir şekilde cevap verdi.

Bakan Avcı'dan kongre sorusuna esprili yanıt
nabi avcı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen açık öğretim okulları diploma töreni, Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın katılımıyla gerçekleşti. Tören öncesinde gazetecilerin sorularına cevap veren Bakan Avcı, bir gazetecinin AK Parti'nin kongreye gitme kararı ve Ahmet Davutoğlu'nun tekrar aday olmayacağının doğru olup olmadığını sorması üzerine, "Açık öğretim lisesi mezuniyet törenine gösterdiğiniz bu yakın alakaya çok teşekkür ediyorum. Medyamız eğitim konularına her zaman böyle yakından ilgi gösteriyor, bugün de bunu kanıtladınız. Açık öğretim mezunlarımızın diploma törenine katkılarınız için çok teşekkür ediyorum" cevabını verdi.
Bakan Avcı, bir gazetecinin "Birlik beraberlik ile ilgili bir çağrınız olacak mı?" sorusuna ise, "Eğitimin hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu vurgulamak bakımından bu program çok önemli. Çağrım tüm eğitim çağındaki nüfusumuzun eğitime katkısı için velilerimizin de desteğini bekliyoruz" yanıtını verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...