Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2014 18:15

Bakan Bozdağ Yozgat‘ta açılışa katıldı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, memleketi Yozgat'ta partisinin un pazarındaki seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

Bakan Bozdağ Yozgat‘ta açılışa katıldı
Bekir Bozdağ, memleket, Yozgat,Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,30 Mart

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yerel seçimlerle ilgili olarak, "30 Mart, oyuncuları açığa çıkarma seçimidir. 30 Mart, senaryoları paramparça etme seçimidir. 30 Mart, her şeye, herkese rağmen milletin yeniden iktidar seçimidir" dedi. Bozdağ, memleketi Yozgat'ta partisinin un pazarındaki seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Burada Bozdağ'a sarıdan bir kadın, hükümetin hizmetlerinden memnun olduğunu belirterek, hayır duada bulundu.Bozdağ, açılışta yaptığı konuşmada, AK Parti Yozgat Belediye Başkan adayı Kazım Arslan'a başarı diledi. Yozgat'ın, AK Parti iktidarları döneminde hizmetle tanıştığını ifade eden Bozdağ, "Yozgat’ta hangi başarıya koştuysak hangi yerde iyi işler yapmayı başardıysak ben her defasında Yozgatlı kardeşlerimin hayır duasını orada gördüm" diye konuştu.
BU KADRO YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEK
Kendisine sarılarak dua eden kadını hatırlatan Bozdağ, "İşte burada biraz önce bir hacı annem, yine dualarını bu kadroya yaptı. Ben Rabbime hamdediyorum. Bu dualar oldukça, milletimizin karşılıksız sevdası, karşılıksız duası, hesapsız duası oldukça, samimi duası oldukça bu kadro yol yürümeye devam edecektir" dedi.
YOZGATLININ YANI ERDOĞAN'IN YANIDIR
Bozdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yozgatlılara güvendiğini, değer verdiğini, hizmetlerin en güzelinin talimatını verdiğini belirterek, şunları söyledi:
"İnşallah buradan elde ettiğimiz başarı, Yozgatlıların duası, desteği ile biz yanınızdayız. Nereden, kim, hangi rüzgarı estirirse estirsin, Yozgatlının yeri Tayyip Erdoğan'ın tam da yanıdır, tam da yanı başıdır. Kimse bizimle başbakanımızın arasına, kimse Yozgatlı ile AK Parti'nin arasına duvar öremez, bu sevda duvar da tanımaz duvar örmek isteyenleri de tanımaz, ona yürekten inanıyorum. Onun için diyorum ki oyunları, oyuncuları, senaristleri, senaryoları Yozgatlı iyi görür, iyi bilir. 30 Mart, oyuncuları açığa çıkarma seçimidir. 30 Mart, senaryoları paramparça etme seçimidir. 30 Mart, her şeye, herkese rağmen milletin yeniden iktidar seçimidir. Onun için hep beraber yeniden Yozgat'ta AK Parti." Bozdağ, konuşmasının ardından irtibat bürosunu açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...