Tgrt Haber
07 Haziran 2016 14:09

Bakan Elvan, 'Kökünü kazıyacağız'

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 'Son teröristi yok edinceye kadar da bu mücadele sürecek. Ayrım yapmadan terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız' dedi.

Bakan Elvan, 'Kökünü kazıyacağız'
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan

Bakan Elvan, İstanbul’daki saldırıya ilişkin sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Bakan Elvan’ın açıklaması şöyle: "İstanbul’da polislerimizi ve vatandaşlarımızı hedef alan hain saldırıyı lanetliyorum. Gözü dönmüş caniler, yine en iyi bildikleri yolu seçip haince ve kalleşçe saldırdılar. bu tür saldırılarla bizleri yıldıracaklarını, terörle mücadelede geri adım atacağımızı düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Aksine terörle mücadele azmimiz daha da artıyor. Ve son teröristi yok edinceye kadar da bu mücadele sürecek. Ayrım yapmadan terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...