Tgrt Haber
05 Mart 2015 12:24

Bakan Elvan'dan uçak kazasıyla ilgili ilk açıklama!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya’da askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan 2 pilotun ailelerine başsağlığı diledi.

Bakan Elvan'dan uçak kazasıyla ilgili ilk açıklama!
Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, lütfi elvan, Ulaştırma

Elvan, “Temennimiz bir daha böyle bir hadiseyle karşılaşmamak. Bu konuda da herhalde gerekli önlemler alınacaktır diye düşünüyorum” dedi.
Bakan Elvan, “5. Uluslararası Demiryolu Hafif Raylı Sistemler Lojistik Fuarı”na katılmak üzere İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Lütfi Elvan, Konya’da 2 pilotun şehit olduğu askeri uçak kazasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Elvan, “Gerçekten çok üzücü bir hadise. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Temennimiz bir daha böyle bir hadiseyle karşılaşmamak. Bu konuda da herhalde gerekli önlemler alınacaktır diye düşünüyorum. Allah rahmet eylesin. Ailesine, milletimize baş sağlığı diliyorum. Çok acı bir durum” dedi. Bakan Lütfi Elvan, kazanın nedeniyle ilgili ise kendilerine henüz detaylı bir bilgi gelmediğini söyledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...