Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 00:31 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 00:51

Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bir hekimin katledilmesi karşısında zerre kadar üzüntü içermeyen şu sözleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?” dedi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?
fahrettin koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun "Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin" sözlerine cevap verdi.

Bakan Koca paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Bir hekimin katledilmesi karşısında zerre kadar üzüntü içermeyen şu sözleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1544767654237540352

"DOKTOR ÖNLÜĞÜNÜ ŞİDDETİN LEKESİNDEN KORUYACAĞIZ"

Yaptığı paylaşımın ardından tekrar açıklamalarda bulunan Koca, "Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız. Herkes bundan emin olsun. Bugün kaybettiğimiz arkadaşımız Dr. Ekrem Karakaya’nın ailesi, tüm sağlık camiası emin olsun. Halkımızdan hekimine karşı daha büyük bir saygı, daha özenli tutum bekliyorum." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1544785998143537159

KILIÇDAROĞLU HÜKÜMETE YÜKLENDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya Şehir Hastanesi’nde meydana gelen silahlı saldırı olayına ilişkin sosyal medya hesabından hükümete yüklendi.

Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı;

"Erdoğan gör yarattığın iklimi, utan utan! Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin. Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline “giderlerse gitsinler” demenizin bedelidir bu yaşananlar. Onlar kalacak, siz gideceksiniz. Bu şiddet de ya bitecek ya bitecek!"

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1544713554070310912

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...