Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ocak 2020 17:57

Bakan Kurum'un acı günü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un vefat eden amcası Hanifi Kurum, Konya'da dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Bakan Kurum'un acı günü
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,,Hanifi Kurum

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un 81 yaşındaki amcası Hanifi Kurum kalp yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Bakan Kurum taziyeleri kabul etti

Bakan Kurum amcasının vefat haberinin ardından memleketi Konya'ya geldi. Bakan Kurum, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan Karapınar Muhtarlık Konağı'nda taziyeleri kabul etti.

Bakan Kurum'un acı günü

İçişler Bakanı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı yalnız bırakmadı

Bakan Kurum'u bu acı gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yalnız bırakmadı.

Bakan Kurum'un acı günü

Akçayazı köyü Yeni Yayla Camisi'nde kılınan ikindi namazını müteakip Hanifi Kurum için mahalle mezarlığında cenaze namazı kılındı.

Namazın ardından Hanifi Kurum dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Bakan Kurum'un acı günü

Cenaze namazının ardından Bakan Kurum taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazında çok sayıda vatandaş katıldı

Cenaze namazına, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...