Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ekim 2021 22:11

Bakan Pakdemirli: Türkiye’nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısı katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Pakdemirli, “Türkiye’nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz” dedi.

Bakan Pakdemirli: Türkiye’nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz
Tarım ve Orman Bakanı,Bekir Pakdemirli,AK Parti,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Bakan Pakdemirli, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sayesinde tarımda, savunmada, sanayide, eğitimde çağ atladığını dile getiren Bakan Pakdemirli, “Biz iktidar olarak çalışıyoruz. Bizim başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Bugün pandemi, iklim değişikliği, orman yangınları, enerji yetersizliği gibi birçok küresel sorunumuz var” dedi.

“ABD, YANGINLA MÜCADELEDE BİLGİ PAYLAŞIMI İSTEDİ”

Pakdemirli, “Geçtiğimiz haftalarda ABD büyükelçisi ziyaretimize geldi. Yangınların devam ettiğini önemli bir bölümünü söndüremediklerini ifade etti. Sizden bilgi paylaşımına ihtiyacımız var. Ülkemiz her zaman gururlu ülkeydi. 80’li yıllarda unutmuyorum. İngiltere gelir bize futbolda 8 tane gol atardı. Biz omzumuzu silkelerdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde Türkiye şimdi her alanda dünyanın en büyük yatırımlarına imza atan ülke oldu” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN KADERİNİ MİLLET İTTİFAKI'NA TERK EDEMEYİZ

2023 seçimlerini seçimlerin en önemlisi olarak niteleyen Bakan Pakdemirli, “Bugün geldiğimiz noktada zor bir coğrafyadayız. Ateş altındayız. 21. yüzyılda ülkemizi çok şanslı görüyorum. Dünyanın zenginliğinden ve refahından daha çok pay alacağımızı görüyorum. Sadece biraz sıkı durmamız gerekiyor. AK Parti olarak sıkı durmamız lazım. Cumhur İttifakı olarak sıkı durmamız lazım. Türkiye’nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz. Bugün geldiğimiz noktada da 2023 gerçekten bana göre seçimlerin en önemlisi olmuştur” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...