Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ekim 2021 22:21

Bakan Soylu CHP'ye seslendi: Genel Başkanınızı kınamalısınız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli’ye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında önemli açıklamalarda bulundu. “Bürokratı, memuru ve polisi tehdit ederek tek parti günlerine dönülmemelidir” diyen Süleyman Soylu CHP’ye seslenerek, “Bunun çağrısını yapan Genel Başkanınızı kınamalısınız. Türkiye’yi eski günlerine döndürmemelisiniz” dedi.

Bakan Soylu CHP'ye seslendi: Genel Başkanınızı kınamalısınız
Süleyman Soylu,AK Parti,Tunceli,CHP

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir dizi ziyaretleri için gittiği Tunceli'de partisinin Teşiklat Akademisi eğitim programına katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Soylu, Orta Doğuyu bataklığa çevirmeye çalışanlara Türkiye’nin ve bu milletin gücünün izin vermeyeceğini kaydetti.

Süleyman Soylu'nun konuşmasından satır başları:

"SİYASET İŞ, SEVGİ, KARDEŞLİK VE GELECEĞE ÜMİT TAŞIMAKTIR"

Siyaset iş, sevgi kardeşlik ve geleceğe ümit taşımaktır. Biz içeride CHP’nin düşük laf cambazlıklarına takılırsak HDP’nin savurduğu boş tehditlere kibirli söylemlerine laf yetiştirmeyle uğraşırsak, biz hala göç üzerinden fitne üretmeye çalışan ekranlarda her akşam başka bir yalan pazarlayanlarla uğraşırsak hem 2023 hedeflerimize hem Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti'nin ve bu milletin 19 yıllık emeğine yazık ederiz

"HDP ARTIK BİTİK BİR PARTİ"

Bu milleti, 40 yıldır PKK ile oyalayanlara ve hala utanmadan sıkılmadan İmralı’yı adres gösterenlere karşı HDP'nin artık bitik bir parti ve bitik bir örgüt olduğunu dile getiren Bakan Soylu, ''Artık biz işimize bakacağız. HDP’nin de PKK’nın da kirli fantezilerine evlatlarımızı kurban vermeyeceğiz. Evlatlarımızı doktor, mühendis yapmaya bakacağız diye her birimizin haykırması lazım.

CHP'YE SESLENDİ: GENEL BAŞKANINIZI KINAMALISINIZ

Lafı eğip büken birisi olmadığını vurgulayan Bakan Soylu, ''Açıkça söylüyorum bugün parlamenter sistem çağrıları tek parti dönemini aşeren bir zihniyetin ürünüdür. Buradan Tunceli’den Cumhuriyet Halk Partisine sesleniyorum bürokratı, memuru ve polisi tehdit ederek tek parti günlerine dönülmemelidir. Bunun çağrısını yapan Genel Başkanınızı kınamalısınız. Türkiye’yi eski günlerine döndürmemelisiniz. Türkiye eski günlerine dönmemelidir. Türkiye’yi kutuplaştırarak Türkiye’yi kavga ortamına iterek Türkiye’yi gerginlik ortamına iterek dünyanın içerisinde bulunduğu pandemi döneminde bu salgın döneminde bu maliyetten en az etkilenen Türkiye’yi bir kaosa döndürme çağrılarını siz Cumhuriyet Halk Partililer olarak müdahale etmelisiniz. Siz bu ülkeye bir öneri getirdiniz de kim yok dedi. Bu ülkede iktidar olmanın tek yolu sandıktır. Onun da tek yolu milletin gönlüne girmektir. Milleti tehdit etmek değildir. Birilerinin efendisi FETÖ olabilir birilerinin efendisi PKK olabilir birilerinin efendisi batı olabilir bizim efendimiz millettir” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...