Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Haziran 2022 00:15 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 01:15

Bakan Soylu ile Yavaş sel felaketini görüştü: Sosyal medya fotoğraf karesini konuştu

Şiddetli yağışın vurduğu Ankara'da bilanço giderek ağırlaşıyor. Sel felaketinde 3 kişinin ölmesi büyük üzüntüye neden olurken, çok sayıda ev ve iş yeri de sular altında kaldı. Sağanağın yaşamı olumsuz etkilediği Akyurt ilçesinde incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında Bakan Soylu'nun üzerindeki ıslak elbiseleri ve ayağındaki çizmeleri sosyal medyada konuşuldu.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: TGRT Haber
Bakan Soylu ile Yavaş sel felaketini görüştü: Sosyal medya fotoğraf karesini konuştu
süleyman soylu,mansur yavaş,ankara

Başkentte günlerdir süren sağanak bugün de etkisini gösterdi. Akşam saatlerinde etkisini gösteren yağmur şiddetini artırarak devam etti. Sel felaketinin yaşandığı Akyurt ilçesinde çok sayıda ev ve iş yeriyle birlikte yollar sular altında kaldı.

SEL FELAKETİNDE 3 KİŞİ CAN VERDİ

Dün meydana gelen sağanak yağışta aracından çıkmak istediği sırada taşkına kapılan 26 yaşındaki İlkay Yigit hayatını kaybetmişti. Bugün de Ankara Valisi Vasip Şahin, sel ve su baskını yaşanan Akyurt'ta bir kişinin elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu. Teberik Mahallesi'nde yaşayan 67 yaşındaki Mustafa Demirel'in de, sel sularından kaçmaya çalışırken yüksekten düşerek öldüğü belirtildi.

SOYLU İNCELEMELERDE BULUNDU

Sağanağın yaşamı olumsuz etkilediği Ankara'nın Akyurt ilçesinde çalışmalar sürüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ile akşam saatlerinde başlayan sağanağın ardından sel ve su baskınlarının yaşandığı ilçe merkezine geldi.

Bakan Soylu ile Yavaş sel felaketini görüştü: Sosyal medya fotoğraf karesini konuştu

Kızıl ve Yıldırım mahallelerinde incelemelerde bulunan Soylu, Belediye Başkanı Ayık ile selden zarar gören iş yeri sahiplerinden bilgi aldı.

YAVAŞ'I ZİYARETİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

İlçe merkezinde incelemelerini tamamlayan Bakan Soylu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında sahadaki son durumla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Soylu'nun, üzerindeki ıslak pantolunu ve ayağındaki çizmeleri dikkat çekti.

Bakan Soylu'nun çalışmalara bizzat katıldığını gösteren detaylar sosyal medyada dikkat çekti.

Bakan Soylu ile Yavaş sel felaketini görüştü: Sosyal medya fotoğraf karesini konuştu

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemil Baydemir13 Haziran 2022 01:53

Helal olsun sayın bakana.Bakın adam çalışıyor kardeşim niye takdir etmiyorsunuz.

Sonraki Haber Yükleniyor...