Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 13:49 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 14:15

Son dakika! Bakan Soylu 'Narkoteröre bir darbe daha' diyerek duyurdu 3 milyondan fazla kök kenevir ele geçirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Narkoteröre bir darbe daha' diyerek 3 milyondan fazla kök kenevirin ele geçirildiğini duyurdu.

Son dakika! Bakan Soylu 'Narkoteröre bir darbe daha' diyerek duyurdu 3 milyondan fazla kök kenevir ele geçirildi
Süleyman Soylu,İçişleri Bakanı,Uyuşturucu,Operasyon

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve İçişleri Bakanlığı'na bağlı unsurlarca terör örgütüne karşı verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Bölgelerde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getirilirken terör örgütünün finans kaynaklarıda ele geçiriliyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Abluka-9 Narkoterör Operasyonları kapsamında terör örgütü PKK'nın büyük bir finans kaynağı olan uyuşturucuya büyük bir darbe indirildiğini duyurdu.

"NARKOTERÖRE BİR DARBE DAHA"

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Narkoterör’e bir darbe daha! Eren Abluka-9 Narkoterör Operasyonu'nda Bingöl kırsalında; 3 milyon 329 bin kök kenevir, 21,2000 kök skunk ve 152 kg esrar ele geçirildi. Terörün finansmanına da, çocuklarımızın zehirlenmesine de asla izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1554778130337992705

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...