Tgrt Haber
18 Haziran 2022 23:00 - Güncelleme : 19 Haziran 2022 01:00

Bakan Soylu, Sezgin Tanrıkulu'nun skandal SİHA paylaşımına ateş püskürdü: Bu millet seni lağımcı bile yapmaz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerli ve milli SİHA'lar hakkındaki skandal bir paylaşımı alıntılayan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na ateş püskürdü. Soylu, "Ben Dışişleri Bakanı olursam SİHA'ların üretimine son vereceğim' diyor. Ulan bu millet seni Dışişleri Bakanı değil Dışişlerinin lağımcısı yapmaz lağımcısı" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Süleyman Soylu,İHA,SİHA,Sezgin Tanrıkulu,CHP,Twitter

Türkiye'nin ürettiği yerli ve milli SİHA'larla ilgili yapılan skandal bir paylaşımı kendi hesabında 'Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız' ifadeleriyle alıntılayan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na tepkiler çığ gibi büyüdü.

Bakan Soylu, Sezgin Tanrıkulu'nun skandal SİHA paylaşımına ateş püskürdü: Bu millet seni lağımcı bile yapmaz

Sezgin Tanrıkulu'nun alıntıladığı skandal paylaşım

"BU MİLLET SENİ LAĞIMCI YAPMAZ LAĞIMCI"

Gaziantep'te katıldığı etkinlikte Tanrıkulu'nun skandal paylaşımına ve ifadelere tepki gösteren Bakan Soylu, eskinin Türkiye'sini bir daha yaşatmayacaklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kim eskiye bakar, eskiye ancak Kılıçdaroğlu bakar. Adamın birisi çıkmış 'Ben Dışişleri Bakanı olursam SİHA'ların üretimine son vereceğim' diyor. Ulan bu millet seni Dışişleri Bakanı değil Dışişlerinin lağımcısı yapmaz lağımcısı"

"BU MİLLETİ DURDURAMAYACAKLAR"

Etkinlikte muhalefet partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu 'altılı masa' görüşmelerini hedef alan Soylu, Türkiye'nin gelişmesinin ve büyümesinin intikamını alamadıklarını söyleyen Soylu, "Altılı masa değil 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bahar19 Haziran 2022 00:40

Ağzına sağlık Süleyman Soylu????????????????????????????????????

Sonraki Haber Yükleniyor...