Tgrt Haber
19 Ekim 2019 11:27

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan muhtarlara müjde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "TBMM muhtarlık yasasını bir vesileyle çıkaracaktır bu konuda altyapı hazırdır." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan muhtarlara müjde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,TBMM,muhtarlık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Muhtarlar Günü' dolasıyla Ankara Valisi Vasip Şahin ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine gitti. İçişleri Bakanı Soylu'nun çelengi mozoleye bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonrasında aile fotoğrafı çektirildi. Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Soylu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Anıtkabir ziyareti sonrası Bakan Soylu, Muhtarlar Konfederasyonu Genel Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, binanın hayırlı olmasını dileyerek, katılımcıların 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği özel önemi hatırlatan Bakan Soylu, muhtarlık müessesesinin bu ilgi sonucu bambaşka noktalara taşındığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her muhtarlık için bir ofis temin edilmesi konusunda talimat verdiğini hatırlatan Soylu, "Muhtarlar için oluşturulacak ofislerde teknoloji en üst seviyede kullanılacak, ilgili kurumlarla entegrasyon sağlanacak ve vatandaşa hizmet kalitesi artırılacak. Muhtarlık yasası için çalışma yapılıyor. İnanıyorum ki muhtarlık yasası da TBMM'den çıkacaktır." diye konuştu.

Bakan Soylu ve muhtarlar, konuşmaların ardından binanın girişinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...