Tgrt Haber
28 Temmuz 2022 19:26 - Güncelleme : 28 Temmuz 2022 19:47

Meral Akşener'e uyuşturucu ile mücadele sözlerine Bakan Soylu'dan tepki

İyi Parti lideri Meral Akşener'in Türkiye'nin uyuşturucuyla mücadelesine ilişkin sözlerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sert tepki gösterdi. Soylu, "Siyaseti yanlış öğrenmişsiniz." sözleriyle çıkıştığı Akşener'e yönelik, uyuşturucuda tarihin en güçlü sonuçlarını aldıklarını söyledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Meral Akşener'e uyuşturucu ile mücadele sözlerine Bakan Soylu'dan tepki
Süleyman Soylu,Meral Akşener,Uyuşturucu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye’deki uyuşturucu kullanımıyla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Meral Hanım; siyaseti yanlış öğrenmişsiniz, bunda bizim de payımız var. Uyuşturucuda tarihin en güçlü sonuçlarını alıyoruz” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in partisinin İstanbul İl Başkanlığındaki “Anlat İstanbul” programında yaptığı konuşmada kullandığı “Bir ülkede uyuşturucu ucuzsa, bilin ki her şey tatildir. Bir ülkede uyuşturucu pahalıysa bilin ki görev yerine getirilmektedir. 100 liraya uyuşturucu satılıyorsa bu ülkede, o zaman bu uyuşturucu ucuz demektir ve bu ülkenin içine giriyor demektir ve bazıları da görevini yerine getirmiyor demektir” ifadelerine Bakan Soylu sosyal medya hesabından cevap verdi.

"SİYASETİ YANLIŞ ÖĞRENMİŞSİNİZ"

Bakan Soylu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Meral Hanım; siyaseti yanlış öğrenmişsiniz, bunda bizim de payımız var. Uyuşturucuda tarihin en güçlü sonuçlarını alıyoruz. ‘Başbakan olacağın’ (!) 15 Temmuz sonrası, uyuşturucu ölümleri 941'den, 2021 sonunda 270’e düştü"

"UYUŞTURUCUNUN KÖKÜNÜ KURUTACAĞIZ"

Tarihin en büyük uyuşturucu yakalamalarını yapıyoruz. Uyuşturucunun kökünü kurutacağız. Meral Hanım; Oturduğun büyükelçilere Batı'nın halini bir sor. Ha unutmadan, Stajyer Bakanlığın döneminde kaptagonu iyi bilirdin. Kaç liraydı sahiden.”

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1552636688857456641

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...