Tgrt Haber
14 May 2021 18:52

Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu’na erken seçim cevabı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından, "Seçim. Hemen” ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına cevap vererek, "Seçimin zamanı belli. Kılıçdaroğlu yoksa ilk seçimde aday mısın?” paylaşımında bulundu.

Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu’na erken seçim cevabı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, “Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim. Hemen” ifadelerini kullandı.

"YOKSA İLK SEÇİMDE ADAY MISIN"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından bu sözleri alıntılayarak Kılıçdaroğlu’na, “Girdiği her seçimi kaybetmiş, son iki seçimde korkusundan aday bile olamamış biri için ne kadar cesur konuşuyor değil mi?” sorusunu sordu.

Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu’na erken seçim cevabı

Bakan Varank, Kılıçdaroğlu’nun erken seçim sözlerine cevap vererek, “Seçimin zamanı belli. Kılıçdaroğlu, yoksa ilk seçimde aday mısın?” ifadelerini kullandı.

AKŞENER'İN SEÇİM TAHMİNİ TUTMAMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2020 Aralık ayında erken seçimin yapılacağı tarihe ilişkin bir tahminde bulunarak, “Gördüğüm kadarıyla 2021 Haziran gibi seçim olabilir. Haziran’da seçim bekliyorum, olması da gerekiyor." demişti. Ancak beklentisinin gerçekleşmemesi üzerine Akşener Mayıs ayı başında yaptığı açıklamasında ise, "Haziran ayında seçim yapar demiştim o tutmadı. Bugün seçim olur diye bir öngörüm yok" açıklamasında bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...