Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Kasım 2021 16:53

Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu'na 'Kandil' cevabı: Tezkereye hayır dediniz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kandil'i yerle yeksan edeceğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Suriye ve Irak tezkeresine CHP'nin hayır oyu verdiğini hatırlattı.

Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu'na 'Kandil' cevabı: Tezkereye hayır dediniz
Bakan Varank,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Suriye,IRAK,tezkere,kandil

Türkiye'nin Suriye ve Irak'a asker göndermesine ilişkin tezkereye TBMM'de hayır diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Yozgat'ta katıldığı bir programda terör yuvası Kandil’i yok edeceklerini söyledi.

KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZLERİNE TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nun "Terörle mücadeleyi bunlar gibi yapmayacağız. Söz veriyorum o Kandil denen terör yuvasını yerle yeksan etmezsem Kılıçdaroğlu demesinler. Mücadele yürek, bilek işidir." ifadeleri iktidardan cevap geldi.

"HANİ MECLİS'TE HAYIR DEDİĞİNİZ TEZKERE"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kılıçdaroğlu’nun sözlerine sert tepki gösterdi.Varank paylaşımında "Kandil’i yerle yeksan etmek için bizim gibi sınır ötesi operasyon yapmanız lazım. Mehmetçiğimizi sınır ötesine gönderebilmek için de tezkere çıkarmanız lazım. Hani şu geçtiğimiz hafta mecliste hayır dediğiniz tezkerelerden…" ifadelerine yer verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...