Tgrt Haber
30 Aralık 2013 10:51

Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi

Başbakan Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu sona erdi. Kabine revizyonu sonrası 9 yeni üyenin ilk kez katıldığı toplantı 6 saat sürdü.

Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi
Bakanlar Kurulu, Başbakan Erdoğan, başkanlığında toplandı,

Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da düzenlenen toplantı yaklaşık 6 saat sürdü. Bakanlar Kurulu toplantasına, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfa Elvan ilk kez katıldı. Kabine revizyonu sonrası Adalet Bakanlığı görevine getirilen Bekir Bozdağ da yeni görevi ile ilk kez toplantıda yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...