Tgrt Haber
14 Eylül 2014 09:01

Başbakan Ahmet Davutoğlu gazetecilerle görüştü

Başbakan Davutoğlu, bazı gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleriyle bir araya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu gazetecilerle görüştü
başbakan davutoğlu,gazeteciler,görüşme,

Davutoğlu, yapımı devam eden Avrasya Tüneli ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve üçüncü havalimanındaki incelemelerinin ardından, Dolmabahçe'deki çalışma ofisine geldi. Edinilen bilgiye göre, Davutoğlu burada aralarında Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'in de bulunduğu bazı gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleriyle yaklaşık 2,5 saat görüştü.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katıldığı toplantı, basına kapalı gerçekleşti.
Davutoğlu'ndan Gül'e eşli ziyaret
Daha sonra, Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti. Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinde bazı gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleriyle görüşen Davutoğlu, buradan Abdullah Gül'ün kaldığı Tarabya Köşkü'ne geçti. Başbakan Davutoğlu'nun ziyareti, yaklaşık 3 saat sürdü. Basına kapalı olan ziyarete, Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu da katıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...