Tgrt Haber
03 Ocak 2018 10:42

Başbakan Binali Yıldırım'dan hastane ziyareti

Başbakan Binali Yıldırım, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastaları ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım'dan hastane ziyareti
binali yıldırım,,hastane,

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, çalışmalarına devam etmek için Tuzla'daki konutundan çıkıp Başbakanlık Vahdettin Köşkü'ne giderken Haydarpaşa'daki Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne uğradı.

YAKININI VE DİĞER HASTALARI ZİYARET ETTİ

Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte burada tedavi gören bir yakınını ziyaret eden Başbakan Yıldırım, doktorlarından sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra yatarak tedavileri devam eden diğer hastaları da ziyaret eden Yıldırım, vatandaşların sorunlarını dinledi, çocuklarla yakından ilgilendi.

Başbakanlık korumaları da çocuklara oyuncak dağıttı.

Yaklaşık 1,5 saat hastanede kalan Başbakan Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım, yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra buradan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...