Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2015 16:58

Başbakan Davutoğlu'ndan son dakika müjdesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu 81. mitingi memleketi Konya'da konuştu. Davutoğlu, 'Biz hizmete devam edeceğiz.İnşallah Antalya-Konya-Nevşehir-Kayseri hattıyla Akdeniz'i Kapadokya ile birleştireceğiz' dedi.

Başbakan Davutoğlu'ndan son dakika müjdesi
Konya,İsrail,DHKP-C,Akdeniz,Antalya,Anayasa,Kayseri,Merhamet,Nevşehir,Ak Parti,Pensilvanya

Başbakan Ahmet Davutoğlu, uzun bir miting maratonunun finalini Konya'da gerçekleştiriyor. Yüz binlerce Konyalı, hemşehrileri Davutoğlu'nu karşıladı.
İşte Davutoğlu'nun açıklamasından başlıklar:
- Geleceği hep beraber imar edeceğiz. Geleceğin mimarı Ak gençliktir. Hz.Mevlana'nın şevkatini, Merhametini bu topraklarda daimi kılacak mıyız?
-81 vilayete gittim. En yakın arkadaşlarım çok zor Başbakanım dediler. Bir günde 5 miting yaptığımız oldu. Bir insanda aşk varsa, Allah da onu bereketlendirir.
- Demirtaş özgürlükten bahsetti, peki her yere gidebildi mi? Bizim kadar 81 ili dolanan oldu mu? Ülkenin her yerine gidemeyenler ülke birliğini koruyabilir mi? Temsil edebilir mi? İşte yarın ki seçim bu seçimdir.
-28 Şubat darbesi ülkemiz üzerinden silindir gibi geçmişti. Başörtülülere, İmam Hatiplilere inançlı vatandaşlarımıza sınırlamalar getirmişti. Bunları kim kaldırdı. Ak Parti kaldırdı. Vesayetçi uygulamalara AK Parti son verdi. Onlar konuşur AK Parti yapar..
- AK Partililer olarak her zamankinden daha dirençli olmanızı istiyorum. Bu kutsal bayrağı burçlara dikmeye var mısınız?
-Özgürlük ve insan onuruna yakışan bir Anayasa yapacağız. Çözüm süreci ne olursa olsun bizimle başarıya ulaşacak. Bizi bölmeye çalışanlara karşı bizimle olmaya var mısın Konya?
-24 Nisan'da Papa ve birçok Avrupalı lider Ermeni soykırımı yalanı söylediler. Bir baktık Demirtaş onlara  hak verdi. Kudüs İsraillilerindir dedi. Kılıçdaroğlu niye İsrail'de elçiliğimiz yok dedi. Bunlar insanına ülkesine yabancı.
-Din dersini kaldırıp İmam Hatipleri kapatacağız diyorlar. Pensilvanya'daki ihanet çetesine inat, DHKP-C'y inat biz barış ve merhamet demeye devam edeceğiz.
-Biz hizmete devam edeceğiz.İnşallah Antalya-Konya-Nevşehir-Kayseri hattıyla Akdeniz'i Kapadokya ile birleştireceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...