Tgrt Haber
09 Temmuz 2014 17:36

Başbakan Erdoğan, 'Bu ülke monşer gibi yönetilemez'

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı makamını sadece oraya geldiği zaman orada monşer gibi yönetmekle bu ülke yönetilmez" dedi.

Başbakan Erdoğan, 'Bu ülke monşer gibi yönetilemez'
başbakan erdoğan,tokat,konuşma,

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap ediyor. Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı makamını sadece oraya geldiği zaman orada monşer gibi yönetmekle bu ülke yönetilmez. Bu gayret işi, bu sevda işi, bu sevdanız olmazsa olmaz, bu derdiniz olmazsa, milletinin dertleriyle dertlenme kabileyitiniz olmazsa bu ülkeye bir şey veremezsin, bu millete bir şey veremezsin" dedi. Erdoğan, "Şu anda ana muhalefetin başına bakıyorsun, yavru muhalefete bakıyorsun, başbakana hergün küfrediyorlar, hergün hakaret ediyorlar. Dertleri ne? Söyleyeyim; adaylarına dediler ki, 'sen kibar ol, diğer yanını bize bırak', adaylarına onu söylediler. 'Biz başbakanı şöyle bir köpürtelim, onu gerelim.' Evet, Pensilvanya'dan da öyle bir nasihat aldılar" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...