Tgrt Haber
27 Nisan 2014 09:51

Başbakan Erdoğan canlı yayın yönetti

ANMEG Hizmet Binasının açılışını gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KONTV canlı yayınını yönetti.

Başbakan Erdoğan canlı yayın yönetti
başbakan erdoğan,canlı yayın,yönetmek,kon tv,

Konya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Medya Grup (ANMEG) Hizmet Binasının açılışını gerçekleştirdi. Törene katılan vatandaşların "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganlarına "Hiç endişeniz olmasın, biz yola çıkarken ne dediysek ordayız, kefenimizi giyerek yola çıktık" diyerek karşılık veren Başbakan, KONTV'nin 22 yıllık yayın hayatında, Türkiye'deki televizyon kuruluşları içerisinde çok farklı bir yerinin olduğunu anlattı. Başbakan "Onlar da bugüne kadar dik durdular. Temennim bu çizgilerini hiçbir zaman hiçbir güce teslim etmeden sürdürmeleridir" şeklinde konuştu.
Erdoğan, açılışı yaptıktan sonra Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve beraberindekilerle binayı gezdi.Açılışa dair canlı yayın yapıldığı sırada rejiye giren Başbakan Erdoğan'a ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, KONTV Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, Haber Dairesi Başkanı Mustafa Tatlısu, Genel Müdür Şükrü Hıdıroğlu ve Haber Müdürü Ahmet Akbıyık eşlik etti.Yönetmen koltuğuna oturan Başbakan Erdoğan, Yüksel Cevcek'ten teknik bilgileri aldıktan sonra canlı yayını yönetti.  Başbakan Erdoğan, sunucuya teşekkürünü yayın esnasında iletti.Yeni binanın hayırlara vesile olmasını dileyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tören sonrası Konya Kent Meydanı'ndaki mitinge katılmak üzere ANMEG Hizmet binasından ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...