Tgrt Haber
27 Ağustos 2014 10:32

Başbakan Erdoğan, 'Cuma günü yeni kabineyi kuracağız'

Ak Parti'nin 1. Olağan Kongresi için salona gelen Recep Tayyip Erdoğan, salona giremeyen vatandaşlara hitap etti. Bu konuşmasında yeni kabinenin de tarihi verdi.

Başbakan Erdoğan, 'Cuma günü yeni kabineyi kuracağız'
Ak Parti'nin 1. Olağan Kongresi,başbakan erdoğan,kongre,kabine,

Yaptığı konuşmasında, kongre sonrası Köşk'e çıkacağını hatırlatan Erdoğan bunun bir veda olmadığını belirtti. İşte Başbakan Erdoğan'ın ilk konuşması. "Bizim bu konuşmamız bir misyon değişikliği değil bir görev değişimidir. Bu asla bir veda değildir. Bu da bir Fatiha’dır yeni bir milattır. Şu anda 40 bini aşan ve ülkenin 81 vilayetinden gelen sizler ortaya şunu koyuyorsunuz: Biriz beraberiz. Misyonumuzdan hiçbir zaman feragat etmedik. Biz 77 milyonu sevdik. Her yere hizmet götürdük. Bundan sonra da bu hizmet devam edecek. Modern Türkiye'yi gerçekleştiriyoruz, taviz yok. Hep ne dedik meydanlarda tek vatan, tek millet, tek bayrak tek devlet. İçimizden birini aday gösterdik.Yarın devir teslim töreninden sonra kendisine görevi teslim edeceğiz. Sayın Davutoğlu da Cuma günü kabinesiyle yola çıkacak. Hayırlısıyla Cuma günü yeni kabineyi kurmuş olacağız"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...