Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2014 14:02

Başbakan Erdoğan Kastamonu'da halka seslendi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, partisince Kastamonu Kuzeykent Pazar Yeri'nde düzenlenen mitingde konuşuyor.

Başbakan Erdoğan Kastamonu'da halka seslendi
Başbakan Erdoğan halka seslendi,başbakan erdoğan kastamonu'da konuştu,erdoğan kastamonu'da halka seslendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar, bunlarınki yatsı olmadan söndü. '30 Mart'tan sonra sizi tutuklayacaklar, hapsedecekler, gözaltına alacaklar' diye yalanlarla kandırmaya çalışıyorlar. Bunlara da inanmayın. Biz bu terör örgütünün yöneticilerinin, suça bulaşanların inlerine kadar elbette gireceğiz. Ah benim temiz, ihlaslı, inançlı kardeşlerim, biz asla size karşı böyle bir provokasyona fırsat vermeyiz" dedi. Pensilvanya'nın, emniyet, yargı ile diğer birimlerde uzantıları bulunduğunu ifade eden Erdoğan, "Bunlar 30-35 yıldır sızmadıkları yer bırakmamışlar. Bakın, istihbarat teşkilatımızın tırlarına Adana'da alçakça bir operasyon yaptılar. İnanın başka devletin savcısı, emniyet birimi olsa o alçaklığı yapmazdı" dedi. Erdoğan, TSK tarafından düşürülen Suriye uçağına ilişkin, "Çok ilginç, Suriye daha tepki vermeden CHP bu hadiseye tepki verdi. Bunların yayın organları, yandaş medyaları var ya hepsi birden tepki veriyor. Daha Suriye kendisini savunmadan CHP onun yerine Suriye'yi savunuyor" diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, Twitter'a tedbir amaçlı erişim engeline ilişkin şunları kaydetti: "Sen kalkıp da Amerika'da Amerika Başkanına Tayyip Erdoğan'a yapılan hakareti yapamazsın. Yaptığın anda indirirler seni. Bu kalkacak Tayyip Erdoğan'a her türlü hakareti yapacak ve bunları Twitter'dan bütün uyarılara rağmen indirmeyecekler. Aynı şekilde bakanlarıma bu tür şeyleri yapacaklar, uyarılara rağmen indirmeyecekler, mahkeme kararlarına rağmen indirmeyecekler, biz de seyredeceğiz. Ben şimdi o televizyonlara çıkanlara söylüyorum, siz Amerika'daki Twitter'ın mı avukatısınız, bu milletin başbakan, bakan veyahut da milletin mi avukatısınız?" Erdoğan, "Bahçeli 'Sen, İmralı'ya ne söz verdin?' dedi. Bahçeli, benim adım Tayyip Erdoğan. Ben hayatım boyunca, Rabbime hamdolsun, bu vatanımı, milletimi kimseye satmadım. Onun hesabını siz verin. Siz, Ecevit, sen Bahçeli ve Yılmaz, üçünüz beraber, burayla ilgili idam kararını sümenaltı ettiniz. Sümenaltı eden sensin. Niye itiraz etmedin? Niye o zaman kalkıp da hükümetten çekilmedin?" diye konuştu. Meydandaki vatandaşların, evlerine AK Parti bayrakları ile adayların posterlerini asmalarını isteyen Erdoğan, şöyle konuştu:
"Psikolojik üstünlüğü ele almanız, bunu başarmanız lazım. Efendim 'Tehdit ediyorlar'. Neyi tehdit ediyorlar, hani demokrasi vardı? Tehdit varsa hemen emniyete, kaymakamlığa, valiliğe bildireceksiniz. Eğer gerekli tedbirler alınmıyorsa bize bildireceksiniz. Ne kaymakam ne emniyet ne vali, eğer burada gerekli tedbiri almazsa gerekeni biz yaparız. Benim vatandaşımı kimse tehditle sindiremez" dedi. Erdoğan, oy pusulalarını geçersiz hale getirmek için gayret gösterenlerin bulunduğunu bildirdi. Seçmenlerin, oy kullanırken dikkatli olması gerektiğine dikkati çeken Erdoğan, şunları kaydetti:
"Oy kullanacağınız pusulanın üzerinde en ufak bir kalem çiziği görmeyin. Gördüğünüz zaman iade edin. 'Kusura bakmayın ben bu oy pusulasını kullanmam' deyin. Bir kalem çiziği dahi olmasın. Tertemiz olacak oy pusulası. Mührü vuracağız, nereye, AK Parti'nin ambleminin altına mührü vuracağız ama yazmayacağız. Herhangi bir çizik atmayacağız." Başbakan Erdoğan: "Bütün bu süre içerisinde bu CHP, MHP, BDP, Pensilvanya hep birlikte Baas rejiminin askerleri oldular"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...