Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Mart 2014 13:56

Başbakan Erdoğan Mersin'de halka seslendi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin'deki mitinginde halka seslendi.

Başbakan Erdoğan Mersin'de halka seslendi
Başbakan erdoğan konuştu, Erdoğan Mersin'de halka seslendi,erdoğan halka hitap etti,erdoğan konuştu,erdoğan mersin'de halka hitap etti

Başbakan Erdoğan, "Ey Bahçeli, sokakları tahrik etmekten vazgeç ve kalkıp Tayyip Erdoğan'a 'gençleri tahrik etme' gibi bir iftira atma. Dürüst ol. AK Parti gençliği sokaklarda değil, bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak" dedi. "MHP'ye gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum" diyen, Başbakan Erdoğan, "Yılların MHP'sinin DHKP-C gibi terörist bir örgütle, polise, askere, devlete kurşun sıkan bir örgütle aynı safta yer alması senin kanına dokunmuyor mu? Ey MHP yönetimi, marjinal sol örgütlerle aynı hizada durmak sizin kanınıza dokunmuyor mu? Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapmak, kol kola girmek onlara avukatlık yapmak sana mı düştü ey MHP?" şeklinde konuştu.
Başbakan Erdoğan, ''Şimdi de sokakları tahrik ederek, sokakları terörize ederek sonuç almaya çalışıyorlar" ifadelerini kullanarak, şunları kaydetti: "Medya günlerdir sokakları ateşe vermek için sorumsuzca yayın yapıyor, iş adamları sokakları karıştırmak için ahlaksızca tahrikler yapıyor. Siyasetçiler seçime sadece 17 gün kala sokakları karıştırmaya çalışıyor. Filistinli bir tek çocuk için gözyaşı dökmeyen, Mavi Marmara şehitlerine terörist gözüyle bakan, Mısır için, Suriye için yüreği yanmayan Pensilvanya'daki zat ta oradan sokakları karıştırma çağrısı yapıyor.''
Başbakan Erdoğan, "Güya bizler milyarları götürmüşüz. Öyle diyor ya Kılıçdaroğlu. İsviçre'de benim 13 tane hesabım varmış. Ey Kılıçdaroğlu, sende zerre kadar şahsiyet varsa, karakter varsa, cibiliyetin düzgünse o hesaplar nerede? O hesapları bul çıkar, getir. O parayı beraber tahsil edelim. Tahsil ettiken sonra da diyorsun ya 'ben Nazımiye fakiriyim' sana bu paraları ben vereceğim, tamamını vereceğim, hangi bankada, nerede, bunları sana teslim edeceğim" dedi. 

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...