Tgrt Haber
 - "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz"
22 saat 29 dakika önce

Türkiye ile Irak arasında tarihi iş birliği... Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'nın Irak'ta yasaklı örgüt olarak ilan edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iki ülke arasında ticaret hacminin artırılmasını hedeflediklerini belirtti. İki ülke arasında terörle mücadele, ticaret, ekonomi ve çeşitli sektörlerde iş birliği anlaşmaları yapıldığı açıklandı.
 - Erken seçim için tarih verdi
22 Nisan 2024 - 14:08

Mustafa Destici'den yerel seçim yorumu: Cumhur İttifakı olarak istediğimizi alamadık

Son dakika haberi... Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, TGRT Haber canlı yayınında yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde istediğini alamadığını itiraf eden Destici, erken seçim için tarih verdi. Ekonomiye ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Destici, hükümete asgari ücret ve emekli maaşları konusunda çağrıda bulundu.
 - 'Bölücüler vatandaşlıktan çıkarılmalı'
22 Nisan 2024 - 13:30

Devlet Bahçeli'den DEM Parti'ye sert tepki: Kapatma davası açılmalı, bölücüler vatandaşlıktan çıkarılmalı

Son dakika haberi... MHP lideri Devlet Bahçeli, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki mazbata töreninde Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan DEM Partili yöneticilere sert tepki gösterdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin sitesinden Türk bayrağının kaldırılmasını da eleştiren Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyen şerefsizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından derhal çıkarılmalı, DEM Parti hakkında kapatma davası açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı" dedi.
 - 'Sözde çevreciler bizi anlayamaz'
22 Nisan 2024 - 11:58

Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert cevap: Sözde çevreciler bizi anlayamaz

Son dakika haberi... Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP lideri Özgür Özel'in çevreyle ilgili eleştirilerine sert sözlerle cevap verdi. Türkiye'nin dünyada orman varlığını artıran nadir ülkelerden olduğunu belirten Bakan Özhaseki, "Demagoji yapmayın. Sözde çevrecilerin, sahte doğaseverlerin, iklim değişikliği diye bir derdi olmayanların; çöp, çukur ve çamur ile anılanların bizi anlaması mümkün değil" dedi.
 - 'Böyle giderse yakın'
22 Nisan 2024 - 09:26

Özgür Özel'den erken seçim açıklaması: Böyle giderse yakın

Son dakika haberi... CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimlerin hemen ardından erken seçim çağrısı yapmanın doğru olmayacağını belirtti. Millet isterse harekete geçeceğini söyleyen Özel, "Böyle giderlerse erken seçim yakın" dedi. Özel, Erdoğan ile yapacağı görüşme için de mekan tercihini açıkladı.
 - 'Niteliksel sıçrama yaşanacak'
21 Nisan 2024 - 18:35

Irak Hükümet Sözcüsü Erdoğan'ın Irak ziyareti hakkında konuştu: Niteliksel sıçrama yaşanacak

Irak Hükümet Sözcüsü Basim el-Avvadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle iki ülke ilişkilerinde "niteliksel sıçrama" yaşanacağını söyledi.
 - İYİ Parti'yi tamamen bıraktı!
21 Nisan 2024 - 17:24

İYİ Parti'de bir deprem daha! Partisinden istifa etti

Son dakika... Ekonomist Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Partideki görevlerini seçim sonrası bırakan Yılmaz, artık tamamen partiyi bıraktığını ve yeni bir siyasi yolda yürüyeceğini duyurdu.
 - Bayrağı siteden de kaldırmışlar
21 Nisan 2024 - 14:29

DEM Parti'den bir bayrak skandalı daha! Siteden de kaldırmışlar

Diyarbakır Belediyesi’nin resmi web sitesinde bulunan Türk Bayrağı'nın da kaldırıldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada oluşan yoğun tepkiler sonrası bayrağın geri geldiği dikkat çekti.
Politika - Politika
21 Nisan 2024 - 12:01

Heniyye'nin sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın efsane çıkışını hatırlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Hamas lideri Heniyye, Birleşmiş Milletler'deki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin'in işgalini gösterdiği harita çıkışı ve Davos'taki efsane konuşması hatırlandı.
 - Patnos Belediyesi'nde skandal!
20 Nisan 2024 - 22:32

Patnos Belediyesi'nde skandal iddia: DEM Parti döneminde araçlar parçalanıp hurdacılara satılmış!

AK Parti'ye geçen Ağrı'nın Patnos Belediyesi’ne ait araçların DEM Parti döneminde parçalanarak hurdacılara satıldığı ileri sürüldü.
 - Türkiye’den muhteşem cevap
20 Nisan 2024 - 20:58

İsrail Dışişleri Bakanlığı’nın paylaşımına Türkiye’den muhteşem cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Erdoğan'ın görüşmesi İsrail'de büyük yankı uyandırdı. İsrail'in Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın paylaşımına Türkiye'den muhteşem bir cevap geldi.
 - 'Kalıcı ateşkes sağlansın'
20 Nisan 2024 - 18:49

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şukri ile görüştü

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile İstanbul'da görüştü. Görüşmede Türkiye ve Mısır ikili ilişkileri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarıyla ilgili gelişmeler ile küresel ve bölgesel konular masaya yatırıldı.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan Heniyye ile görüştü
20 Nisan 2024 - 17:50

İşte görüşmeden öne çıkan notlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan Heniyye ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’yi İstanbul’da kabul etti.  Görüşmede İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze’ye yeterli düzeyde ve kesintisiz ulaştırılması için yapılması gerekenler, bölgede adil ve kalıcı barış süreci ile ilgili konular ele alındı.
 - Bakan Yerlikaya duyurdu
20 Nisan 2024 - 17:26

Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğrafına hakaret eden DEM'li gözaltında

Son dakika haberi: Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni sonrasında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden şüpheli gözaltına alındı.
 - 'İsrail mutlaka bedel ödeyecek'
20 Nisan 2024 - 14:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri İsmail Haniye'yi kabul etti

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze için diplomasi çalışmalarını sürdürüyor. Erdoğan bugün İstanbul'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile bir araya geldi. Görüşmede Erdoğan Gazze'de kalıcı ateşkes vurgusu yaparken, İsrail'in uyguladığı zulmün bedelini ödeyeceğini dile getirdi.
 - 'Sorun çözülmezse krizler devam eder'
20 Nisan 2024 - 12:36

Mısır'dan Türkiye'ye kritik ziyaret! Bakan Fidan 'Gazze' için uyardı: Sorun çözülmezse kriz devam eder

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile ortak basın toplantısı düzenledi. Gazze'de krizin çözümü için Mısır ile beraber çalıştıklarını söyleyen, sorunların çözülmemesi durumunda daha büyük krizlerin ortaya çıkacağı uyarısını yaptı. Fidan, İslam ülkelerine de İsrail'e baskıyı artırmaları çağrısında bulundu. Mısırlı bakan ise Gazze'de ateşkesin bir an önce sağlanması ve iki devletli çözümün hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
 - Bakanlık harekete geçti
20 Nisan 2024 - 12:17

DEM'lilerden Atatürk ve Erdoğan'a çirkin hakaret! Bakanlık harekete geçti

DEM Parti yöneticileri Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.
 - 'Seçmenle akdi bozmak demek'
20 Nisan 2024 - 12:07

CHP lideri Özgür Özel'den 'erken seçim' açıklaması

CHP lideri Özgür Özel, Ankara'daki Belediye Başkanları Çalıştayı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmeye değinen Özgür Özel, erken seçime de kapıları kapattı.
 - 'Mülkiye müfettişleri görevlendirildi'
19 Nisan 2024 - 18:44

Ali Yerlikaya'dan Mardin ve Diyarbakır açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır'daki meclis açılışlarında İstiklal Marşı okunmaması ve Türk bayrağının kaldırılması olaylarıyla ilgili mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Iohannis ile görüştü
19 Nisan 2024 - 18:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Iohannis ile görüştü

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 
Sona Git