Tgrt Haber
12 Temmuz 2014 11:03

Başbakan Erdoğan sanatçılarla özel görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıya katılan sanatçı ve sporcularla özel olarak görüştü.

Başbakan Erdoğan sanatçılarla özel görüştü
başbakan, recep tayyip erdoğan, vizyon belgesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıya çok sayıda sanatçı ve sporcu da katıldı. Erdoğan, toplantıdan sonra sanatçı ve sporcularla özel olarak görüştü. Görüşmeye Hande Yener, Metin Arolat, Alişan, Ece Erken, Hidayet Türkoğlu, Zerrin Özer, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Tanju Çolak, Mustafa Sandal, Kutsi, Tolgahan Sayışman ve Şafak Sezer'in de katıldığı görüldü. Başbakan Erdoğan, sanatçılara Marmaray ve Kanal İstanbul projeleriyle ilgili bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede renkli görüntüler oluştu. Toplantıya katılanlara "Küresel Barış Vizyonu" isimli kitabı imzalayarak hediye eden Erdoğan, toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Başbakan Erdoğan sanatçılarla özel görüştü
Başbakan Erdoğan sanatçılarla özel görüştü 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...