Tgrt Haber
01 Haziran 2014 21:24

Başbakan Erdoğan seçim sonuçlarını evinden takip etti

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 yerde yapılan seçimlerin sonuçlarını, Üsküdar Kısıklı'daki konutundan izledi.

Başbakan Erdoğan seçim sonuçlarını evinden takip etti
başbakan erdoğan,seçim sonuçları,ak parti,yerel seçimler,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise ilk sonuçları, bazı randevuları nedeniyle bulunduğu parti genel merkezinde öğrendi. Kılıçdaroğlu, daha sonra evine geçerek gelişmeleri buradan takip etti.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de seçim sonuçlarını takip etmek için parti genel merkezine gitti.BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da, HDP Eş Genel Başkanları Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü ise parti programı için bulundukları İstanbul'dan seçimleri takip etti.Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) tarafından organize edilen 23. Uluslararası Müslüman Topluluklar Birliği Kongresi dolayısıyla bulunduğu İstanbul'da seçimi izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...