Tgrt Haber
28 Şubat 2014 16:56

Başbakan Erdoğan'dan kritik tahliye açıklaması

Başbakan Erdoğan, 17 Aralık soruşturması kapsamında bugün verilen 5 tahliye kararı hakkında 'Beklenen buydu. Adalet yerini buldu' dedi.

Başbakan Erdoğan'dan kritik tahliye açıklaması
başbakan erdoğan,kritik tahliye açıklaması,5 tahliye kararı,flaş açıklama,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık soruşturması kapsamında bugün verilen 5 tahliye kararı hakkında 'Beklenen buydu. Adalet yerini buldu' dedi.Başbakan Erdoğan, İstanbul merkezli operasyon kapsamındaki tahliyelere ilişkin, "Bir kısım paralel yargı maalesef çok haksız mesneti olmayan adımlar attılar ve şu anda ben er geç hak yerini bulacaktır diye bir temennim vardı ve hak yerini buldu. Temenni ederim ki buna benzer birçok mağdur olan insanlar vardı o mağdur olan insanlar da hakkın tecellisiyle bu hapishanelerden bir an önce çıkma imkanı yakalasınlar." şeklinde konuştu.Erdoğan, "Bu, tabii bir yargı sürecidir. Buraya yürütme olarak, bir başbakan olarak bizim müdahale imkanımız söz konusu değil ama bugün mevcut gelişme inşallah birçok şeylerin önünün açıldığını veya açılacağını gösteriyor. Temennim odur ki bundan sonra bu iş süratle gelişsin, bu mağdurların da durumu bir çözüme kavuşsun." dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...