Tgrt Haber
09 May 2014 12:33

Başbakan Erdoğan'dan kritik talimat

Başbakan Erdoğan AK Partili büyükşehir başkanlarına imar ve çevre konusunda titiz davranmaları, silüetlerin bozulmaması talimatını verdi.

Başbakan Erdoğan'dan kritik talimat
Başbakan erdoğan, ak parti, büyükşehir başkanları, imar, çevre, silüetlerin bozulması, erdoğan'dan talimat

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanları Değerlendirme Toplantısı Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren toplantıya İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ile AK Parti'li 18 büyükşehir belediye başkanı katıldı. Toplantıda Ala ve Güllüce'nin, yerel yönetimlerle ilgili strateji planları hakkında sunum yaptığı öğrenildi. Ayrıca AK Parti'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik stratejik planı, şehir planlama çalışmaları, yerel yönetimler mevzuat değerlendirmesi ve belediyelerin prestij projeleri ele alındı. Abdulhamit Gül'ün de AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın yeni dönem için hazırladığı kısa ve uzun vadeli çalışma planı hakkında bilgi verdiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...