Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2014 12:08

Başbakan Erdoğan'dan muhalefete sert eleştiri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Gizli görüntü, gizli ses kayıtları CHP'yi de MHP'yi de esir almıştır' dedi.

Başbakan Erdoğan'dan muhalefete sert eleştiri
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, erdoğan konuştu, erdoğan partililere hitap etti, erdoğan'dan açıklamalar, erdoğan'dan açıklama, gündeme ilişkin açıklamalar,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, konuşmasında şu konalara değindi:
-Bosna Hersek'teki olayları kaygı ile izliyoruz. Dualarımız onlarla.
-Yurtdışındaki vatandaşlarımız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bulunduğu ülkede oy kullanabilecekler.
-Kuzey Kıbrıs'ta daha doğrusu Kıbrıs'ın genelinde yeni bir sürece doğru gidiyoruz. Temennim odur ki; şu anda inşallah gelinen noktadan geri adım atılmaz ve böylece Kıbrıs sorununu da çözmüş oluruz diye inanıyorum. Bunun beklentisi içerisindeyiz.
-Yarın inşallah İspanya Başbakanı ile Batıkent-Sincan metro hattını açıyoruz.
-30 Mart seçimlerin çok çok önemli olduğunu,oldukça zorlu geçeceğini söyledim. Bütün gelişmeler bunu gösteriyor.
-Sizler bu seçimde öyle bir gayret içinde olacaksınız ki, AK Parti daha da güçlenerek seçimden çıkaracaksınız.
-Cumhuriyet tarihimizde hatta yüzlerce asırlık tarihimizde millet iradesi ilk kez bu ölçüde karar süreçlerine AK Parti döneminde yansımıştır.
-Cefayı çeken her zaman millet oldu, sefayı süren ise bir avuç azınlık oldu.
-Sandıkta hangi sonuç çıkarsa çıksın, sermayenin, medyanın, demokratik dışı kurumların, mafyanın dediği oldu.
-Artık bu ülkeyi idare fırkası değil sizler yani millet idare ediyor. Bundan rahatsız oluyorlar.
-Bu saldırıda bir kısım yargı, emniyet teşkilatı kullanılıyor. Bizim karşımızda mertçe samdıkta çıkamıyorlar.
-Baykal'ın nasıl gönderildiğini herkes gördü. Bunun arkasında da paralel yapı vardı.
-Bu saldırıda bir kısım yargı, emniyet teşkilatı kullanılıyor. Bizim karşımıza mertçe sandıkta çıkamıyorlar.
- Biz irademizi asla sinsi yapılalara teslim etmedik, etmeyiz.
-CHP'nin iradesine bu süreçte çok açık bir şekilde ipotek konulmuştur. MHP'nin iradesine bu süreçte çok açık bir şekilde ipotek konulmuştur. Gizli görüntü, gizli ses kayıtları CHP'yi de MHP'yi de esir almıştır. CHP'nin gizli görüntü kayıtlarıyla nasıl şekillendiğini, Sayın Baykal'ın nasıl gönderildiğini tüm millet açık, net bir şekilde gördü. Bu oyunun arkasında da paralel yapı vardı. Bunu ben burada ilan ediyorum. Şimdi onlar düşünsünler.
-Mersin'de validen belediye başkanına, AK Parti İl Başkanlığı'ndan CHP'ye, MHP'den BDP'ye kadar tüm partiler dinlenmiş ve kaydedilmiş. Sadece benim, Cumhurbaşkanımızın değil, bakanların, milletvekillerinin, bürokratların, sanatçıların, gazetecilerin görüşmelerini dinlenmiş. Bunlar şantaj amacıyla kullanılmış.
-AK Parti kasetler yoluyla yıpratılmaya çalışılıyor. Buna boyun eğmeyiz. Bunu yaparsak milletin emanetine ihanet ederiz.
-Başbakan Erdoğan, muhalefete, "İnternetle ilgili yaptığımız düzenlemeye neden destek vermiyorsunuz da itiraz ediyorsunuz? İnternet yapısı işte bu; paralel yapıyı bu dinlemeleri, izlemeleri, ortam dinlemlerini bütün bunları çökertmeye yöneliktir. Hükümet gereğini yapıyor ve yapacak. Ama siz neden uzakta duruyorsunuz? Sizi kimin, neyle tehdit ettiğini açıklayın" diye seslendi.
-Erdoğan, "Sadece Türkiye'de değil dünyanın her ülkesinde siber zorbalık adı verilen ciddi bir sorun var. Türkiye'de siber zorbalığın bir türü de kaset siyasetidir. Biz internet düzenlemesiyle buna karşı mücadele ediyoruz" dedi.
-İnternet düzenlemesiyle kişilik haklarını güvence altına alıyoruz.
-Başbakan Erdoğan, HSYK Genel Kurulu'nun toplanamamasına ilişkin, "Aynı anda hasta olmuşlar. Kimisi resmi iznini kullanıyor, kimisi de bir yerlerden rapor almak suretiyle genel kurulun toplanmaması için adım atıyor. Bunlar devleti çalıştırmamanın adımlarıdır. Bu nasıl anlayıştır? Hani dürüsttünüz siz? Tezgahı bu şekilde çalıştırıyorlar. HSYK'ya siz bunun için mi seçildiniz? Oranın genel kurulunu çalıştırmamakı için mi seçildiniz. HSYK'nın Parlamento'da yasalaşma noktasında çıkmasını engelleyenlere sesleniyorum; siz bunu engellediniz, burayı çalıştırıyorsunuz. Bu ne demektir; siz paralel yapıyla müşterek hareket ediyorsunuz, ey CHP, ey MHP" dedi.
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, illegal yapılanmanın davalara nasıl etki ettiğini gördüklerini, burada hukuk diye birşeyin olmadığını vurgulayarak, "Bunların millete verecek hesabı var mı, yok böyle bir şey, Bunların sadece liderlerine verecekleri hesapları var. Bunlar inanın Allah'a verecekleri hesabı da düşünmüyorlar. Çünkü bu millete verilecek hesap başka. Önce halka ve biz hakka verilecek hesabın gayreti ile koşuyoruz" dedi.
-Ameliyatımızı bile gündem konusu yapıp "beddualarınız tutmadı" diyor.Böyle şey olur mu? Ne çirkin yakıştırmalar.
-Biz 7 Şubat olduğunda bu meselenin ciddiyetini anladık.Şu anda yargıda bu meseleyle ilgili hazırlık yapılıyor.
-Aramızda Türkiye düşmanlarına uşaklık edenler çıksa da,biz bir olarak milletin iradesini savunmaya devam edeceğiz.
-30 Mart yeni Türkiye için bir milat olacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...