Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2014 13:30

Başbakan Erdoğan'ın sesi kısıldı

Günlerdir ses tellerinden problem yaşayan Başbakan Erdoğan son olarak gittiği Van mitinginde sesinin daha çok kısılmış olması, dinleyenlerini şaşırttı.

Başbakan Erdoğan'ın sesi kısıldı
başbakan erdoğan,van mitingi,sesi kısıldı,başbakan erdoğan,miting,

Başbakan Erdoğan'ın konuşması sırasında en fazla dikkat çeken ise sesinin kısıldığının anlaşılması oldu. Sesinin kısılmasından konuşmasında zorlandığı dikkat çekti. Erdoğan'ın sesinin kısılması yoğun tempoya bağlı üşütmesinden dolayı kaynakladığı belirtildi. Günde 2, bazen 3 miting gerçekleştirerek yaklaşık 58 mitinge rağmen bir sıkıntı yaşamayan Başbakan Erdoğan'ın dünkü programlarında sesinin bir miktar kısılmış olması dikkat çekmişti. “Erdoğan bu nedenle mitinglere ara verir mi” sorusu akıllara geldi. Uzmanlar, bu kadar yoğun tempo ve yüksek sesle konuşmada, ses kısıklığının doğal karşılanması gerektiğini belirtti.Başbakanlık kaynakları seçime kısa bir süre kaldığını belirterek, planlanan miting programında bir değişiklik olmayacağı mesajını verdi. Erdoğan, bugün Van ve Diyarbakır mitinglerinin ardından yarın Konya ve Kayseri'de gövde gösterisi yapacak. Mitinglerin çoğuna katılarak eşini yalnız bırakmayan Emine Erdoğan'ın da, Başbakan'ın beslenmesi ve sağlık düzeninin bozulmaması için büyük çaba harcadığı belirtiliyor.Başbakan Erdoğan, yoğun tempo arasında 6-7 saat uyuyabildiğini açıklamıştı. Günde 3 öğün balın yanı sıra, kaymak ve pekmez yemeyi ihmal etmediğini söyleyen Başbakan, padişahların içeceği olarak da bilinen “demirhindi şerbeti”ni de tükettiğini belirtmişti.Günlerdir ses tellerinden problem yaşayan Başbakan Erdoğan son olarak gittiği Van mitinginde sesinin daha çok kısılmış olması, dinleyenlerini şaşırttı.

 


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...