Tgrt Haber
24 Eylül 2015 08:54

Başbakan Ulu Cami'de sabah namazı kıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bayram namazını Diyarbakır'daki Ulu Cami'de kıldı.

Başbakan Ulu Cami'de sabah namazı kıldı
başbakan davutoğlu,bayram namazı,

Konakladığı otelden oğlu Mehmet Davutoğlu ile çıkan Başbakan Davutoğlu, Ulu Cami'ye geçti. Burada sabah namazını kılan Başbakan Davutoğlu'na, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu da eşlik etti. 
NAMAZ SONRASI AÇIKLAMA
Namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Davutoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Davutoğlu, "İnşallah ülkemizin etrafındaki ateş çemberinin getirdiği bu zor günler geçecek. Bu zor günlerde en büyük gücümüz, bayram günlerinde olduğu gibi omuz omuza durmamızdır, kardeşliğimizi baki kılmamızdır, bizi ayırmak, bölmek isteyenlere karşı kelime-i tevhid etrafında ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin eşit vatandaşları olma bilinciyle ayakta dimdik durmamızdır" diye konuştu.
"SEÇİM ZİYARETİ İÇİN GELMEDİM"
Davutoğlu, bölgedeki operasyonların terör odaklarını yönelik gerçekleştirildiğini kaydederken, Diyarbakır'a ziyaretinin bir seçim ziyareti olmadığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...