Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Eylül 2016 15:21

Başbakan Yıldırım, polis memuru için telefonda kız istedi

Başbakan Yıldırım, Çevik Kuvvet Yerleşkesi'ni ziyaret ederek, telsizden polislerin Kurban Bayramı'nı kutladı. Bir polis memurunun ricasını da kırmayan Yıldırım, telefonda kız istedi.

Başbakan Yıldırım, polis memuru için telefonda kız istedi
başbakan,polis memuru,kız isteme,

Başbakan Binali Yıldırım, Şehit Polis Memuru Mehmet Şevket Uzun Üsküdar Çevik Kuvvet Yerleşkesi'ni ziyaret etti.Başbakan Yıldırım, bayram namazını Üsküdar Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde kıldıktan sonra Selami Ali Mahallesi'ndeki Şehit Polis Memuru Mehmet Şevket Uzun Üsküdar Çevik Kuvvet Yerleşkesi'ne geçti.Burada tören mangası ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından karşılanan Yıldırım, personel yemekhanesinde polislerle bayramlaştı. Çevik kuvvet ekipleriyle sohbet eden Yıldırım, simit, poğaça ve peynirden oluşan kahvaltıya da eşlik etti.Sohbet esnasında bir polisin gelecek yıl düğün yapacağını öğrenen Yıldırım, polisin nişanlısının ailesini telefonla aradı.Başbakan Yıldırım, "Hayır işlerinde acele etmek lazım. Bu sene olursa katılacağım." diyerek düğün tarihinin erkene çekilmesini isteyerek, düğüne katılma sözü verdi.
Yıldırım, kız istedi
Bu diyalog üzerine bir başka polis memuru da dünürlük yapması için Başbakan Yıldırım'dan ricacı oldu.
Başbakan Yıldırım, kızın ailesini aradı. Önce kızla sonra da anne ve babasıyla telefonda görüşerek dünürlük yapan Yıldırım, aileyi ikna etti. Yıldırım, bu görüşmeden sonra polis memurunun annesini de arayarak, oğullarına kız istediğini ve kızı aldıklarını müjdeledi.
Başbakan, polis telsizinden İstanbul'da görev yapan tüm polislerin Kurban Bayramı'nı kutladı.
Yıldırım, polis telsizinden "Değerli arkadaşlar, sizler milletin huzurunu sağlamak için fedakarca gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah işlerinizi kolay etsin. Memleketimizin birliğine, dirliğine ve beraberliğine kastedenlere fırsat vermesin. Allah'a emanet olun." dedi.
Telsizi dinleyen birim amirleri Başbakan Yıldırım'a teşekkürlerini iletti.
Ziyarete Yıldırım'a, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da eşlik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...