Tgrt Haber
29 Kasım 2014 13:52

Başbakan'dan bürokratlara talimat! Vatandaşa el öptürmeyin

AK Parti, il kongrelerine katılmak için Erzurum’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu burada yaptığı konuşmada polemik konusu olan 'El öpme'ye değindi.

Başbakan'dan bürokratlara talimat! Vatandaşa el öptürmeyin
Erzurum, Başbakan davutoğlu, talimat, el öptürme,

Davutoğlu MHP lideri Devlet Bahçeli'nin vatandaşa el öptürmesini eleştirerek Erzurum'dan talimat verdi. Başbakan Davutoğlu: ''Buradan talimat veriyorum. Kimse vatandaşa el öptürmeyecek.Hiçbir devlet memuru el öptürmeyecek'' dedi.. Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasında öne çıkan bazı başlıklar şöyle: 
"Bir de gençlik yıllarını hatırladı bir slogan sarf etti Bahçeli, 'Yufka yürekliler ile çetin yollar aşılmaz' diye. 70'li yılların bir sloganı bu. Sayın Bahçeli, yufka yürekliler ile çetin yollar aşılmaz ama katı yüreklilerle gönüller kazanılmaz. Gönlünü bu vatanın evlatlarının bir kısmına kapatmış olanlar, gönülleriyle kimseyi kazanamazlar. Bizim yüreğimizin ne anlama geldiğini gidin bir sabah vakti Kerkük'e indiğimizde kucaklaştığımız Türkmenlere sorun. Yüreğimizi, eğer cesaretimizi ölçecekseniz, gidin bunu bombalar altında kucaklaştığımız Gazzelilere sorun.""(Bahçeli'nin Tunceli ziyareti) Biz de Tunceli'ye gittik. Ne yaptık? Halkımızla kucaklaştık, Sünni, Alevi ayrımı yapmadan, herkesi bağrımıza bastık. Hak Muhammed Ali diyerek cem evinde misafir edildik. Sonra, Tunceli AK Parti merkez ilçe kongresini yaptık, herkesle kucaklaştık. Peki Bahçeli ne yaptı? 'Ankara'da söylediklerimi söyleyeceğim' inadıyla geldi, Tunceli'de valiliğin önünde kendisiyle birlikte gelen kendi partililerine hitap etti. Şimdi, Bahçeli'ye çağrıda bulunuyorum, güzel bir başlangıç yaptınız, devam edin, Hakkari'de de bekliyoruz sizi, Van'da da bekliyoruz, Bitlis'te de, Bingöl'de de bekliyoruz. Vatanın her bir köşesinde bekliyoruz." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...