Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2014 15:20

'Başbakan'ın sağlığı üzerinden spekülasyon yapılıyor'

Çelik, Başbakan Erdoğan'da kas spazmı olduğunu belirterek, 'Başbakan'ın sağlığı üzerinden birileri spekülasyon yapmaya çalışıyor' dedi.

'Başbakan'ın sağlığı üzerinden spekülasyon yapılıyor'
Hüseyin Çelik'ten açıklamalar, başbakan'ın sağlığı, erdoğan'ın sağlık sorunu,

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezinde Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz ve beraberindeki heyeti kabul etti. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Çelik, birinin hastalığı üzerinden spekülasyon yapmanın çok büyük bir ayıp olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Bazı insanlar bizim ülkemizde kendi saadetini başkasının felaketinde arıyor. Türkçemizde güzel bir atasözü var. Diyorki: 'Atın ölümü, itin bayramıdır.' At ölecek ki it bayram etsin. Şimdi ısrarla Sayın Başbakan'ın sağlığı üzerinden birileri spekülasyon yapmaya çalışıyor. Sayın Başbakan ile dün saat 10.00'da görüştüm. Sırtında bir şey varmış hatta sordum 'İnşallah bel fıtığı değildir' diye. Bir kas spazmı gibi bir şey var. Dün biraz terapi ile bugün, programlarına yine gitti. Sabah erkenden itibaren gazeteciler beni aramaya başladılar. 'Efendim Sayın Başbakan yoğun bakıma alınmış, programlarını iptal etmiş.' Nereden çıkardınız siz bunu. Türkiye'de en çok satan gazete dedikodu gazetesidir ve insanlar maalesef buna itibar ediyorlar."Dinlemelerle ilgili değerlendirme de yapan Çelik, "Gerçekten hakim kararıyla gerekli görülerek bazı insanlar biraz önce dediğim çerçevede dinlenebilir. Ama bunun dışında günlük işini yapan iş adamını, siyaset adamını, medya mensuplarını çoluk çocuklarıyla olan görüşmelerine varıncaya kadar, özel hayatın dokunulmazlığı ve öze hayatın gizliliği prensibini ayaklar altına alırcasına, her türlü ahlaki prensibi ayaklar altına alırcasına dinleme yapmayı yeryüzünde kimseye izah edemezsiniz, bu çok büyük bir ahlaksızlıktır. İnsanları bu şekilde tarassut altına almak 'big brothers' mantığıyla insanların her anını izlemek bir kere hayatı çekilmez hale getirir" dedi.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...