Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Temmuz 2014 11:12

Başbakan'ın Şahan'a esprisi kahkaha koparttı

Başbakan Erdoğan ile sanatçılar arasında hangi diyaloglar yaşandı?

Başbakan'ın Şahan'a esprisi kahkaha koparttı
erdoğan vizyon belgesi, erdoğan ünlülerle toplantı, erdoğan şahan konuşması, erdoğan'ın şahan espirisi,

Yenişafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, sanatçıların Başbakan'la buluşmasının ardından sanatçılara gelen tepkileri eleştirdiği yazısında kulis bilgilerini paylaştı. Yazısının başında "Bir sanatçı, CHP'nin seçim kampanyasına destek verirse, büyük sanatçı, Başbakan'la görüşürse hain. Hem de duble hain. CHP'den milletvekili olursa saygıdeğer sanatçı, AK Parti'ye selam verirse satılık hain." diyerek yapılan eleştirilerin haksızlık olduğunu dile getiren Selvi, yazısına, "Sanatçılarla Başbakan'ın buluşmasındaki pozitif havayı yansıtmak için ben de bu satırlardan itibaren yazının dilini değiştireceğim. İsyanımı şimdilik içime gömüp, Başbakan'la sanatçılarla toplantısından perde arkası kulis bilgileri aktarmak istiyorum." diye devam etti...
ORHAN GENCEBAY SORUNLAR HAKKINDA BİLGİ VERİYOR
Orhan Gencebay, dijital platform, müzik piyasası ve telif hakları konusu başta olmak üzere sanatçıların sorunları hakkında Başbakan'a bilgi veriyor. Kültür Bakanı Ömer Çelik gerekli notları alıyor. Mustafa Sandal, olaylar çıktığında konserlerin iptal edilmesinden yakınıyor. O sırada Bülent Ersoy, 'Hangi olaylardan bahsediyorsun, niye iptal ediliyor ki' diye müdahale edince Sandal'ın sözleri yarım kalıyor.
ANADİLİMİ GİZLİCE GİTTİĞİM KURSTA ÖĞRENDİM
'Anadilimi gizlice gittiğim kursta öğrendim' diyen, Züleyha ise kültür politikamızın olmamasından şikayet ediyor. Ekipler oluşturulup çalışma yapılmasını ve bir kültür politikası oluşturulmasını öneriyor. Başbakan öneriyle ilgileniyor. Çünkü Züleyha Türkçe, Kürtçe, Yunanca, Ermenice Zülfü Livaneli parçaları söyleyen bir sanatçı. Farklı kültürlere de aşina. Züleyha'nın konuşması üzerine Başbakan, Kültür Bakanı Ömer Çelik'ten açıklama yapmasını istiyor.
THY TÜRK SPORCUSUNA SPONSOR OLSUN
NBA'da gururumuz olan milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu çok önemli bir konuyu gündeme getiriyor. THY'nin yabancı sporculara ve spor kulüplerine sponsor olduğunu belirtip, 'THY, Türk sporcusuna ve Türk takımlarına sponsor olsun' diyor.
BAN Kİ MOON'UN SANA SELAMI VAR
Toplantı sırasında Başbakan'ın yüksek moralli olması dikkatlerden kaçmıyor. Görüşmenin ortasında BM Genel Sekreteri Ban ki Moon'un aradığı notu iletiliyor Başbakan'a. O sırada Şahan Gökbakar konuşma yapıyor. Başbakan, 'Şahan, Ban ki Moon'a selamını söylerim' diyerek izin istiyor. Erdoğan çıkıyor, kahkahalar kopuyor. Başbakan görüşme yaptıktan sonra salona dönüyor. 'Ban ki Moon'un selamı var. Ama özel olarak Şahan'a selamı var' diyor. Tekrar kahkahalar patlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...