Tgrt Haber
11 Şubat 2018 16:20

BBP lideri Destici: Devletimizi yıkamayacak ve milletimizi bölemeyecekler

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dünya alem şunu bilsin ki, ne yaparlarsa yapsınlar, hangi planı kurup, hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar, PKK/YPG değil hangi katil sürülerini üzerimize salarlarsa salsınlar, devletimizi yıkamayacak, vatanımızı ve milletimizi bölemeyecekler." dedi.

BBP lideri Destici: Devletimizi yıkamayacak ve milletimizi bölemeyecekler
destici,,bbp,

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege'nin Eskişehir'de düzenlenen cenaze törenine katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, gazetecilere yaptığı açıklamada, 11 şehide Allah'tan rahmet diledi.

Destici, şehitlerin başta aileleri olmak üzere Türk milletine  başsağlığı temennisinde bulunarak, "Bu aziz vatanın, bu kutsal devletin  milletperverleri, vatanseverleri, milli ve yerli unsurları, onları asla unutmayacak, kalplerinin en müstesna köşesinde taşıyacak, geride bıraktıkları  emanetlerine gözleri gibi bakacaklardır. Yine canlarını kurban ettikleri bu vatanı ve milletini böldürmeyecektir. Yaralı gazilerimize, Rabbimden acil şifalar  niyaz ediyorum." diye konuştu.

"Zeytin Dalı Harekatı, Fırat Kalkanı, İdlib operasyonları ve diğer  bölgelerde terörün ve teröristlerin her türlüsüne karşı mücadele eden güvenlik  güçleri, kahraman ordumuzun Allah yar ve yardımcısı olsun, muzaffer eylesin."  ifadesini kullanan Destici, şunları kaydetti:

"Dünya alem şunu bilsin ki, ne yaparlarsa yapsınlar, hangi planı  kurup, hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar, PKK/YPG değil hangi katil sürülerini üzerimize salarlarsa salsınlar devletimizi yıkamayacak, vatanımızı ve milletimizi  bölemeyecekler. Kahrolsun emperyalizm, kahrolsun siyonizm, kahrolsun onların  uşağı, maşası terör örgütleri. Yaşasın Kürt’ü, Türkmen’i, Zaza’sı, Çerkez’i,  Alevi’si, Sünni’siyle Müslüman Türk milleti, onun devleti ve kahraman gazi  ordusu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...