Tgrt Haber
09 Ağustos 2014 12:11

BBP'de bir İhsanoğlu istifası daha

BBP Nevşehir İl Başkan Vekili Ahmet Yıldırım, seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için partisinden istifa etti.

BBP'de bir İhsanoğlu istifası daha
BBP, nevşehir il başkanı vekili, ahmet yıldırım, başbakan, erdoğan'a destek,

Nevşehir İl Başkan Vekili Ahmet Yıldırım, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleme kararının parti içerisinde büyük rahatsızlığa neden olduğunu açıkladı. Kendisinin de bu karardan memnun olmadığını ve seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini kaydeden Yıldırım, bu nedenle partisindeki görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini söyledi.
"ERDOĞAN'A TAM DESTEK VERECEĞİZ"
BBP Genel Merkezinin yapmış olduğu dayatmayı kabul etmediğini belirten Yıldırım,“Nevşehir'de BBP'ne gönül vermiş ve rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolundan giden arkadaşlarımızla beraber 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakanımız Erdoğan'a tam destek vereceğiz. 11 Ağustos tarihinde kendisini cumhurbaşkanı olarak göreceğimize inanıyorum” dedi. (Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...