Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Nisan 2014 10:06

Belediye başkanları mazbatalarını almaya başladı

Belediye başkanı seçilenler mazbatalarını almaya başladı. Adıyaman ve Rize belediye başkanları mazbatalarını törenle aldı.

Belediye başkanları mazbatalarını almaya başladı
belediye başkanı,mazbatalar,adıyaman, rize, belediye başkanları

AK Parti'den Adıyaman Belediye Başkanı seçilen Fehmi Hüsrev Kutlu, mazbatasını aldı. Adliye Sarayında düzenlenen törende, mazbatasını seçim işlerinden sorumlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Esra Dürdane Büyükkaramuklu'dan alan Kutlu, kendisine destek verenlere teşekkür etti. Kutlu, törenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehre layık bir belediye başkanı olacağını söyledi.
Rize
AK Parti'den Rize Belediye Başkanı seçilen Reşat Kasap, mazbatasını alarak göreve başladı
. Kasap, Rize Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Harun Asan'dan mazbatasını aldı. Kasap, burada yaptığı açıklamada, seçimde görev yapan herkese teşekkür etti. Törene, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve belediye meclis üyeleri katıldı. Daha sonra Rize Belediyesine geçen Kasap için devir teslim töreni düzenlendi. Eski  başkan Halil Bakırcı, Kasap'a başarı dileyerek, şehrin temsili anahtarını, belediye mührü ile bir önceki belediye başkanından devraldığı Kur'an-ı Kerim'i verdi.  Bakırcı, görevi, partisinden bir başka isme devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek "Bana ihtiyaç duyulduğunda 24 saat çalışmaya bilgi vermeye ve yardımcı olmaya hazırım. AK Parti belediyeciliği bu şehre önemli şeyler katmıştır. Bundan sonra daha ileriye taşıyacaktır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...