Tgrt Haber
28 Kasım 2014 09:35

Beşir Atalay, 'Heyet genişleyecek ama sayıyı bilmiyorum'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay basın toplantısında konuştu.

Beşir Atalay, 'Heyet genişleyecek ama sayıyı bilmiyorum'
beşir atalay, ak parti,

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmralı heyetinin genişleyeceğini ancak sayı hakkında net bir bilgisi olmadığını açıklayan Atalay, izleme komisyonu içinde hükümetin açıklama yapacağını söyledi. Atalay'ın konuşmasından satır başları; CHP'den MİT ile ilgili iddialarının altını doldurmalarını bekliyoruz. Papa'nın ziyareti önemli memnuniyetle karşılıyoruz. Sorular-Çözüm Süreci- Taraflar yol haritası üzerinde uzun süre çalıştı büyük bir sorun kalmadı, uygulanması ile ilgili hazırlıklar var , kamu düzeninin tam olarak sağlanması lazım. Takvim konusu hükümetin çalıştığı başlıkların başında geliyor. İzlenme komisyonu oluşturulması ve İmralı heyetinin genişlemesi ile ilgili hükümetimizin açıklamaları dikkatle izlenmeli, hükümet açıklama yapmadan bir şey ifade etmek doğru olmaz. Heyet genişleyecek ama sayıyı bilmiyorum.
Alevi açılımı
Bütün ileri gelenlerle görüşmeler yapıldı devam ediyor. Dede konumundaki ve Alevi önderleri ile görüşme yapılacak. Zor bir konu Alevilerin kendi aralarında mutabakatını sağlamak bizim en çok önemsediği konuların başında geliyor. İnşallah bu defa bu işin sonuçlandıracağımıza dair bir kanaate sahibim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...