Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2019 16:07

Binali Yıldırım böyle seslendi: Sizleri özlemişim

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde seçimsiz 4 yılda Türkiye'nin büyümesi için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı. Yıldırım, kendisini karşılayan halka "Sizleri özlemişim" dedi.

Binali Yıldırım böyle seslendi: Sizleri özlemişim
binali yıldırım,

Binali Yıldırım, açışlar yapmak ve temaslarda bulunmak üzere bugün İzmir'e gitti. Yıldırım "Gençliğin kankası Binali Başkan" ve "Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakanı" pankartlarıyla karşılandı.

"SİZLERİ ÖZLEMİŞİM"

Kendisini karşılayan halka "Sizleri özlemişim" diyen, seçimlerden dolayı ayrı kaldıklarını belirten Yıldırım, "Sizleri çok yorduk, ayrı kaldık. Hasretimiz bugün bitti ve bugün yine beraberiz" dedi. "Bugün aylar sonra İzmir'e geldik. Nerede olursak olalım, hangi konumda olursak olalım her zaman İzmir bizim kalbimizdedir. İzmir bizim gönlümüzdedir." diyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

Binali Yıldırım böyle seslendi: Sizleri özlemişim

"TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

"İzmir'e hizmetimiz devam edecek. Kınık'ta hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Genel başkanımızın liderliğinde inşallah bundan sonra seçimsiz dört yıl boyunca, birlikte İzmir'i geliştireceğiz. Türkiye'nin kalkınması için, ekonomisinin çok daha iyi konuma gelmesi için, büyümesi için, adalet için, huzur ve güvenlik için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Binali Yıldırım böyle seslendi: Sizleri özlemişim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...