Tgrt Haber
18 Haziran 2019 13:57

Binali Yıldırım: Ekrem İmamoğlu Küçükkaya ile görüşmeyi neden gizledi açıklasın

Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya ve Ekrem İmamoğlu'nun otel buluşmasını yorumladı. Yıldırım, 'Ekrem İmamoğlu görüşmeyi neden gizledi açıklasın' dedi...

Binali Yıldırım: Ekrem İmamoğlu Küçükkaya ile görüşmeyi neden gizledi açıklasın
imamoğlu

İşte Binali Yıldırım'ın açıklamalarında satır başları;

Rakibimizin danışmanlarıyla birlikte yapılacak programın moderatörüyle programdan önce bir araya gelmiş olması gayri ahlaki bir durum. Bunun gizlenmesi ise felakettir.

Madem bir yayın var beraber bir yayın var. İki aday var. Bir adayla görüşüp konuşulması, diğer adaydan bunun esirgenmesi, konuşulmamasının ne anlama geldiğini kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bana Küçükkaya'dan yüz yüze görüşme talebi gelmedi. Önemli olan orada görüşülmesi, bana bir teklif gelmemesi ve bunun gizlenmesi açıkça bir eşitsizlik ve gayri ahlaki bir durumdur. Böyle bir görüşmeyi neden benimle ve kamuoyuyla paylaşmadınız? Bunun cevabını rakibimden bekliyorum.

İkincisi moderatör 2-3 dakika sürdü dedi bu görüşme için. Gerçekte ne kadar sürdü onun da cevabını bekliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...