Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ağustos 2019 19:36

Binali Yıldırım Malatya'da Katı ailesini ziyaret etti

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Malatya'da 8 çocuklarından 6'sında kas erimesi olan Katı ailesini ziyaret etti. Başkan Erdoğan ile görüşmek isteyen Katı çiftinin çocuklarının isteğini anında yerine getiren Yıldırım, Erdoğan’ı görüntülü olarak aradı. Başkan Erdoğan aileyle telefonda görüştü.

Binali Yıldırım Malatya'da Katı ailesini ziyaret etti
binali yıldıırm,ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Malatya'daki bir etkinlik kapsamında gençlerle buluştu. Yıldırım, Malatya'da 8 çocuklarından 6'sında kas erimesi olan Katı ailesini de ziyaret etti.

BAŞKAN ERDOĞAN İLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTULAR

Emine ve İbrahim Katı çiftinin çocukları Yeter (19), Ümmü Gülsüm (26), Ilgın (30), Mehmet (22), Yunus (28) ile Ali'yi (29) evlerinde ziyaret eden Yıldırım, gençlerin Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme isteğini de geri çevirmedi. Yıldırım, Başkan Erdoğan'ı telefonla arayarak görüşmeyi sağladı. O anları AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı. Çalık, "6 engelli çocuğu bulunan Emine ve İbrahim Katı çiftinin evine konuk olduk. Sayın Binali Yıldırım; evlatlarımızın çok sevdiği Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ile ailemizi görüntülü olarak görüştürdü. Sonsuz teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım Malatya'da Katı ailesini ziyaret etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...