Tgrt Haber
03 Aralık 2021 19:10

Binali Yıldırım, Sevim teyzenin isteğini kırmadı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüntülü konuştu

Balıkesir'de esnaf ziyareti yapan Binali Yıldırım, yanına gelen Sevim teyzenin isteğini kırmayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüntülü konuştu. O samimi dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Binali Yıldırım, Sevim teyzenin isteğini kırmadı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüntülü konuştu
Binali Yıldırım,Sevim teyze,Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Balıkesir'de esnaf ziyaretinde bulundu. Çeşitli açılış törenlerine de katılan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek isteyen Sevim Yıldız'ın isteğini kırmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görüntülü arayan Binali Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanım, Sevim Teyze var telefonda" dedi.

"2023'TE KOŞTURCAM SENİN İÇİN"

Sevim Yıldız ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arasındaki samimi diyalog kameralara saniye saniye yansıdı. "Cuman mübarek olsun Sevim Teyze" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevim teyze, şu cevabı verdi:
"Allah bizden alsın ömrü,sana versin. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Her gün ağlıyorum senin için. Dün akşam gece yarılarına konuştun, gördüm seni. Koşturcam senin için 2023'te. Sabahtan akşama kadar uyumayacağım."

"NUR GELDİ YÜZÜMÜZE"

Sevim Teyze'nin sözleri için teşekkürlerini ileten Erdoğan, "Gayet güzel bir şekilde görüştük" dedi. Sevim Teyze ise, "İnşallah, inşallah. Nur geldi yüzümüze" diyerek gülümsetti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...