Tgrt Haber
25 Ocak 2014 08:38

Binali Yıldırım vatandaşı tıraş etti

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, fırından ekmek çıkardı, berberde tıraş yaptı.

Binali Yıldırım vatandaşı tıraş etti
binali yıldırım, izmir, urla, esnaf ziyareti, yıldırım traş yaptı, vatandaşı tıraş yaptı,

İzmir'in Urla ilçesinde esnafı ziyaret eden Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, fırından ekmek çıkardı, bir berberde usturayla sakal tıraşı yaptı. Yoğun ilgi gösteren halkla sohbet eden Yıldırım, kendisine başarı dileyen ve seçimi kazanması halinde yanındaki oğlunun sigarayı bırakacağını söyleyen bir kadına "O zaman şimdi bıraksın" diyerek oğlunun cebindeki sigarayı aldı. Yıldırım daha sonra Urla Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap etti. Siyaseti her zaman hizmet aracı olarak gördüklerini kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti:
“Sonunda hizmet, insanların mutluluğu yoksa öyle belediye başkanlığı, yöneticilik olmaz olsun. Böyle bir şeye talebimiz yok. Biz hizmete talibiz. Afra tafra yapmak ,hamaset yapmak, husumet göstermek bizim işimiz değil. Sizinle aynı yönde yürüyeceğiz, Sizi kendimize benzetmek için boşuna çaba sarf etmeyeceğiz. Biz size benzeyeceğiz. Sizin içinizden biri olacağız. Bu anlayışla çalışacağız.” Binali Yıldırım daha sonra ilçedeki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...